Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Karlos už neví, co by: Razii ve Vémolandu hodil na Kincla, ten se mu drsně vysmál

+ Dalších 6 fotografií

Karlos Vémola, který je známý tím, že má doma malou zoo, je v průšvihu. Podle informací eXtra.cz je vyšetřovaný kvůli podezření, zda se se skupinou dalších osob nepodílel na organizování pašování a legalizaci vzácných zvířat. Sám Vémola se nyní pro pořad ShowTime na CNN Prima NEWS vyjádřil, že za udáním stojí Patrik Kincl. "Tohle udání bylo učelový, od kamaráda Patrika Kincla, to dokazuje, jak strašně se mě před tím zápasem bál, protože to načasovali tak, aby se to dělo před tím zápasem," myslí si zápasník.

Zápasník Karlos Vémola se vyjádřil k zásahu celníků v jeho vile, ve které chová řadu exotických zvířat. Podle informací eXtra.cz je Terminátor vyšetřovaný kvůli podezření, zda se se skupinou dalších osob nepodílel na organizování pašování a legalizaci vzácných zvířat. Kromě tvrzení, že jedno z mláďat mělo jít údajně na čínskou medicínu, se objevují další detaily. „Razie u Vémoly nebyla jediná. Našli i pašovanou želvu,“ tvrdí naše zdroje.

Vémola: Dokazuje to, jak strašně se mě Kincl bál

Sám Karlos má jasno, kdo za zásahem stojí - prý šlo o cílené udání. „Vám k tomu můžu říct jenom, že u mě byli za základě nějakého udání, že chovám exotická zvířata. Jmenovitě bílýho tygra. Tohle udání bylo učelový, od kamaráda Patrika Kincla, to dokazuje, jak strašně se mě před tím zápasem bál, protože to načasovali tak, aby se to dělo před tím zápasem. Ale to ti ubožáci netušili, že onemocním a že jim to bude k ničemu,“ řekl Vémola pro ShowTime na CNN Prima NEWS.

„Mohu potvrdit, že celní správa na několika místech Čech prováděla úkony trestního řízení. V současné době nemůžeme poskytnout žádné informace,“ řekla v pořadu mluvčí Generálního ředitelství cel ČR Martina Kaňková.

Sám Patrik Kincl Vémolovu teorii razantně vyvrací. „To je ještě větší k**ot, než jsem si myslel. Já myslím, že Karel Vémola by se měl z toho svýho snu probudit, vzpamatovat se. Stoprocentně jsem žádný udání neposlal,“ řekl Kincl pro ShowTime.

Terorizovali moji rodinu

Samotný zásah prý souvisel s bílou tygřicí Antonií Ramba. "Mám k ní veškerý papíry, mám všechno v pořádku. Včera jsem zveřejnil na Instagramu certifikát k chovu exotických šelem, předložil jsem to i policii. Policie mě nezadržela, z ničeho neobvinila, probíhá šetření. Co mě na tom mrzí nejvíc, že terorizovali moji ženu, moji rodinu,“ řekl Vémola s tím, že zásah vyděsil celou jeho rodinu.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy