Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Karel Gott na Netflixu láme rekordy: Poráží i Zaklínače a Hru na oliheň

Netflix: Karel Gott láme rekordy, poráží i Zaklínače
Zdroj: Bontonfilm
+ Dalších 7 fotografií
ÚSPĚCH

Dokument Karel o kariéře a odcházení Karla Gotta (†80) na Štědrý den do své nabídky exkluzivně zařadil americký Netflix a Češi ho vzali útokem. Sledovaností na něj nestačily ani celosvětové hity Zaklínač, Papírový dům nebo Hra na oliheň.

Film Karel na Netflixu válcuje skoro vše

Na to, že film Karel míří na Netflix, redakce eXtra.cz upozornila již zkraje minulého týdne a vzbudilo to pořádný ohlas.

I v kinech mimořádně navštěvovaný snímek (600 tisíc diváků je během covidu ohromný úspěch) si nakonec laťku udržel také na americké streamovací platformě.

Poráží i Hru na oliheň

„Od pátku byl Karel druhým nejsledovanějším pořadem na Netflixu v ČR. Předstihl ho jen nový hvězdný film Vzhůru hleď! s Leonardem DiCapriem, ale hity jako nová řada Emily in Paris, Hra na oliheň, Papírový dům, pohádky Nejkrásnější hádanka, dosud slušně úspěšný Chlapec, kterému říkají Vánoce, pejskařský Gump – pes, který naučil lidi žít a animák Zpátky do divočiny, ti všichni na Karla Gotta ve sledovanosti nedosahují,“ řekl eXtra.cz Josef Malinský, moderátor skupiny Netflix tipy CZ/SK.

„Dva dny Karel porážel i druhou řadu Zaklínače, ta ho ale během neděle posunula na třetí místo,“ dodal zástupce největší fanouškovské grupy amerického streamera u nás.

Reakce

Film režisérky Olgy Špátové a producentky Ivany Gottové, která na něj získala i milionovou státní dotaci, přišel do kin teprve začátkem října a i na Netflixu již sklízí vesměs chválu. Najdou se ale i tací, kteří ho kritizují.

Málo z kariéry Gotta, zato hodně holčiček a Ivany. Představovala jsem si to jinak, ne jako za peníze lidí natočené videoalbum pro jeho rodinu,“ píše jedna z fanynek, zatímco jiná naopak Gottovou chválí a obdivuje ji za její statečnost.


Bartošová brala úspěchy jako samozřejmost, svou slávu ale neustála, tvrdí její první manažer. Showbyznys ji semlel

Související články

Další články

Nejnovější kauzy