Trendy
válka na Ukrajině Iveta Bartošová Výměna manželek 2024 Survivor 2024

Kajínek o souboji v RedFace: Končí mi podmínka a není to dno, tvrdí nejslavnější český vězeň

Jiří Kajínek míří do RedFace
Zdroj: Se svolením RedFace
+ Další 4 fotografie
redface

Nejslavnější český vězeň Jiří Kajínek míří do klece, na červnovém galavečeru RedFace 4 ho čeká souboj s kontroverzním youtuberem Alešem "Psychopatem" Bejrem. Co ho však v třiašedesáti letech přimělo na takovou nabídku kývnout? Důvodem jsou nejen peníze, ale překvapivě i konec podmínky! Ve svém vyjádření Kajínek neopomněl zmínit ani Oktagon. 

Organizace RedFace vytáhla pořádné eso z rukávu. Promotéři totiž před pár dny oznámili souboj, který nečekal snad nikdo a který nejspíše přiláká pořádné spektrum publika. Do klece totiž míří nejznámější český vězeň Jiří Kajínek, který se utká s kontroverzním a ostře sledovaným youtuberem Alešem Bejrem. Souboj se má uskutečnit 15. 6. na turnaji RedFace 4 v Brně.

Duel Kajínek versus Bejr ihned vyvolal řadu rozporuplných reakcí. Část kritiky se strhla na promotéry RedFace, druhá část pak právě na Kajínka - ten se rozhodl natočit celé vyjádření na YouTube.


Proč to dělám? Peníze i konec podmínky, říká Kajínek

"Hodně lidí se diví, že něco takového dělám, jestli to mám zapotřebí, jestli si uvědomuji, jaké to je dno. Bytostně nesnáším tyto 'lepšolidi', kteří označují ty druhé, že jsou podlidi. Setkávám se s tím dennodenně, kdy někdo označí jiného, že je to méněcenný člověk," spustil Kajínek.

Jiří Kajínek v pořadu Extra Host:


"Vyprávět o tom, že RedFace je dno, je hloupost. Porovnávat RedFace s Oktagonem je hloupost. Oktagon je o profesionálních sportovcích, zápasnících. RedFace je čistá zábava amatérů, ne profi sportovců. Je třeba si skutečně uvědomit, že je to celé dělané pro lidi, a samozřejmě, že je to také o penězích. Jde o peníze, jde o zábavu, aby se lidé pobavili," vysvětluje. Obdobných nabídek prý v minulosti dostal hned několik.

Na zápas v RedFace Kajínek kývnul hned z několika důvodů - motivací byly nejen peníze. Brzy mu navíc skončí i podmínka, a jak sám říká, nyní si bude moc dovolit "více zariskovat".

"Měl jsem několik podobných nabídek, které jsem odmítal. Teď nastala ta možnost. 22. května mi končí podmínka, tak mohu trochu víc zariskovat a trochu se pobavit, vyzkoušet klec. Je mi 63 let, jsem skoro důchodce, mohl bych se na to vykašlat, ale v životě si člověk má zkusit úplně vše. Já jsem zkusil skoro vše, nejsem alkoholik, nejsem feťák, tak se na mě nezlobte, že budu chvíli bojovat s panem Bejrem," uzavřel.

Královna kabelek a šátečků Alena Schillerová: Když vidím staré fotky, šla bych se zastřelit

Související články

Další články

Nejnovější kauzy