Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Kaira Hrachovcová prošla proměnou: Z blondýnky je tmavovlasá dračice s výrazným líčením

Kateřina Hrachovcová ve zvláštním oděvu.
Zdroj: Profimedia
+ Dalších 8 fotografií
změna image

I během léta si celebrity udělají čas a vyrazí si do společnosti. Na premiéře nové romantické komedie Můžem i s mužem nechyběla ani herečka Kateřina Kaira Hrachovcová (48), která se objevila v jedné z hlavních rolí. Tým eXtra.cz si nemohl nevšimnout, že bývalá seriálová hvězda zásadně změnila image.

Změna je život

Už je to dlouhá doba, co se herečka a tatérka Kateřina Hrachovcová, která si říká také Kaira, objevila mezi svými kolegy a užila si VIP večírek. Ten se konal v pražském kině Lucerna, kde proběhla slavnostní premiéra nového českého romantického filmu Můžem i s mužem.

Hrachovcová se proslavila v devadesátých letech díky roli gymnazistky Simony v seriálu Život na zámku. Od té doby prošla herečka velkou proměnou, jak vnitřní, tak i tou vnější. Na svém vzhledu si Kaira velmi zakládá a pravdou je, že ačkoliv má již padesátku na krku, pyšní se postavičkou, kterou by jí mohla závidět nejedna mnohem mladší žena.

Kateřina na akci překvapila změnou vizáže. V posledních letech si ji všichni pamatují jako blondýnku, nyní se ukázala s o poznání tmavší hřívou. V odvážném, tělo obepínajícím overalu, s výrazným líčením a tmavým odstínem barvy vlasů jsme ji málem nepoznali.

Neznámý fešák

Hrachovcová, která sama říká, že nepatří k herečkám, co natáčejí filmy a seriály jako na běžícím páse, si v nové romantické komedii střihla jednu z hlavních ženských rolí, herečku Ditu. „Být dobrá herečka, nebo vůbec dobře zahrát jakoukoliv roli je těžké pro herce i pro herečku,“ odpověděla eXtra.cz Hrachovcová na otázku, jestli pro ni bylo těžké hrát roli herečky.

Bylo vidět, že si Kaira večer perfektně užívá a fotografové ji během party zachytili ve společnosti neznámého fešáka. Zdálo se, že si spolu skvěle rozumí a došlo i na pár vřelých objetí. Jestli se na hereččině obzoru objevila nová láska, to neprozradila.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy