Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Jitka Boho ukázala tělo bohyně. Po dvou dětech je sexy jako nikdy dřív

Jitka Boho ukázala krásnou postavu
Zdroj: Instagram Jirka Boho
+ Dalších 7 fotografií
SEXY POSTAVA

Je tomu již rok, co krásná modelka Jitka Boho porodila svého syna Tadeáše, avšak netrvalo dlouho a je zase štíhlá jako laňka. Svůdné tělo ale není zadarmo, Jitka na sobě tvrdě maká a těm, kdo chtějí mít stejně hubené nohy jako ona, prozradila na svém Instagramu trik, jak na to. 

Modelka Jitka Boho vypadá, jako by ani žádné děti nikdy neporodila. Přesto teprve před rokem přivedla na svět syna Tadeáše. Ale jak sama přiznala na svém Instagramu, důvodem je, spíš než dřina ve fitku, každodenní koloběh domácnosti a péče o dvě děti. Pro jistotu však ještě pravidelně posiluje své štíhlé nohy. "Už ty dřepy ani nepočítám. Ale bez nich prostě nejdu spát. Navíc s 11 kilogramovým Téďou už to má teprve ty správné ohýnky,“ prozradila modelka, jak docílila krásných nohou bez celulitidy.

„Není to zadarmo, bolí to, často se nechce. Ale pak, když vidíte, že se tam něco málo rýsuje... Baví mě to, a to je taky vlastně dost důležitý – chtít,“ napsala Jitka, která ještě za svobodna a bez dětí bojovala s přebytečnými kily. Nyní má díky cvičení nejen vyrýsovaná stehna, ale také pevný zadek a ploché bříško.

Sexbomba, reagují lidé

A pozitivní reakce na modelčino tělo na sebe nenechaly dlouho čekat. "Vy jste sexbomba," napsala fanynka. "Luxusní postava, jste krásná," napsala další nadšená sledující. Ovšem ani rýpavý komentář nemohl chybět, byť byl ojedinělý. "Reklama na hlad, to snad ne," napsal jízlivý fanoušek.

Jitka mimo obstarávání domácnosti musí také stále kojit svého skoro ročního syna. Jak jsme již psali, na svém Instagramu si před nedávnem postěžovala, jak náročné je pro ni kojit malého Tadeáše. Tomu za chvíli bude deset měsíců a stále prý ještě nemá v úmyslu vyměnit ňadro za dudlík.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy