Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Jitka Boho ukázala postavu tři měsíce po porodu. Fanoušci nechápou, že byla těhotná

Jitka Boho vypadá po třech měsících od porodu velmi dobře.
Zdroj: Se souhlasem Jitky Boho/eXtra.cz - koláž
+ Dalších 8 fotografií
Štíhlá postava

Bývalá miss Jitka Boho (31) přivedla na svět malého Tadeáška loni v říjnu. Ačkoli to jsou od porodu pouze tři měsíce, na krásné modelce už není nic znát. Je opět hubená jako proutek a dokonce chce začít zase tvrdě dřít na své kondičce, i když stále ještě kojí. Svou postavu ukázala na Instagramu, kde po vypouklém bříšku už není ani vidu. 

Jitka Boho dráždí své fanoušky na sociálních sítích, kde pózuje s odkrytým bříškem. Jsou to přitom teprve tři měsíce od porodu druhého miminka a Jitka má postavu zase jako modelka. Její fanoušci nejspíš puknou závistí, až zjistí, že Jitka nedrží žádnou dietu ani zdravý jídelníček.

Jitka na sobě začíná zase pracovat

"Pomalu, ale jistě. Do cvičení se dokopu, to mě fakt baví a chtěla bych začít i běhat, ale s tím mým jídelníčkem to moc nejde. Jak já ty brambůrky a hromadu lupínků a müsli miluju," přiznala Jitka Boho na Instagramu. Dál se svěřila, že kdyby začala jíst více zeleniny a třeba nějaká jablíčka, malému to prý nedělá dobře.

Reakce fanynek

V popisku modelka neskrývala strach z běhání, když ještě stále kojí. Komentáře od fanynek ji ale rychle uklidnily. "Já kojím a běhám cca 2 km denně. Mléka mám víc než předtím a malému chutná furt stejně. Když se běhá s mírou, nevadí to ničemu," napsala Veronika. "Běh podporuje tvorbu mléka, takže je to určitě dobrý," okomentovala Petra.

Druhý porod byl pro Jitku více bolestivý, jak sama přiznala v rozhovoru pro eXtra.cz. "Byla to makačka, ale měla jsem tam opravdové anděly. Bez nich bych to nezvládla a určitě bych po porodu nevypadala takhle," sdělila Česká miss 2010. Jitka porodila syna Tadeáše, kterého čekala s přítelem Tomášem Hřebíkem. Z manželství s Lukášem Boho má ještě dceru Rosalii.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy