Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Radikální proměna Jiřího Mádla: Hustý knírek nechá vyniknout jeho mužnosti

Jiří Mádl má nově knírek.
Zdroj: Pavel Dvořák/eXtra.cz
+ Dalších 8 fotografií
image

Na premiéře dramatu z konce období první republiky se to hvězdami jenom hemžilo. Událost si nenechal ujít ani oblíbený český herec Jiří Mádl, který šokoval změnou své vizáže. Jak zaznamenali fotografové eXtra.cz, nechal si narůst hustý knír. 

V úterý se konala premiéra dobového dramatu Úsvit, kam dorazila plejáda známých osobností. Mezi nimi nechyběl ani Jiří Mádl, kterého byste možná ani nepoznali. Jak zachytili fotografové eXtra.cz, oblíbený herec se rozhodl pro změnu image a pyšní se hustým knírem. 

Mádl se svým vzhledem experimentuje rád. Nejen, že několikrát změnil svůj účes, ale již několikrát si pohrával se svými vousy. Vyzkoušel hladce oholenou tvář, podruhé se zase objevil s hustými vousy a tentokrát s knírem. Jirka zkrátka mění image jako na běžícím páse. 

Mádl už je pyšným tatínkem

Ačkoliv se do povědomí diváků zapsal společně s Vojtou Kotkem jako puberťák hledající lásku ve snímcích Snowboarďáci a Rafťáci, tyto časy jsou už dávno pryč. Z obou hereckých hvězd jsou již pyšní tatínci. Jirka vychovává syna Františka, kterého mu na svět přivedla partnerka Kateřina. 

Mádl se tak otáčí nejen na place, ale i doma. Jak sám přiznal v rozhovoru pro eXtra.cz, rodičovské povinnosti nenechává jen na partnerce. "Hodně přebaluju, ale mám praxi, já už jsem jedno dítě vychoval. Já jsem měl mnohem mladšího bráchu. Takže si připadám, že jedu takový druhý kolo," pronesl s úsměvem a dodal, že František se v budoucnu jistě dočká sourozence. 

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy