Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Jirásková s Mišíkem řádí na Sicílii: Láska na pláži, sprosté panáky i dokonalost v plavkách

Adam Mišík a Natálie Jirásková ukázala svůj smysl pro humor.
Zdroj: Se souhlasem Natálie Jiráskové
+ Dalších 7 fotografií
Dovolená

Dcera Ivy Kubelkové, Natálie Jirásková, si momentálně užívá na dovolené na Sicílii spolu se svým přítelem Adamem Mišíkem. A tak byla otázka času, kdy se mladá modelka ukáže v plavkách. Na jejich společné cestě se stalo mnoho vtipných momentů, například když navštívili restauraci, kde podávali panáky ve skleněném mužském pohlaví. Někdo z fanoušků to na Instagramu okomentoval, že přesně v tom místě, kde se nyní nachází hvězdný pár, jedna ze sledujících otěhotněla. Snad to nebude případ Adama a Natálky, která se z panáku napila. 

Zpěvák Adam Mišík a modelka Natálie Jirásková si sami sebe užívají na dovolené v Itálii. Dvojice ukázala svůj smysl pro humor, když Adam sdílel na svém Instagramu fotku své krásné přítelkyně, jak v ruce drží skleněného panáka ve tvaru penisu. "Když ti holka dá najevo, co si o tobě myslí, aniž by řekla slovo," napsal Mišík k příspěvku. Na jejich vlně humoru se svezlo pár jejich fanoušků.

Vtip o miminku

Sledující Adama a Natálie se příspěvkem pobavili a ihned začali reagovat. "Přesně po návštěvě tohoto místa a té speciální restaurace jsem otěhotněla," napsala Lucie. Adam to vzápětí okomentoval slovem "hihi."

Doporučené video s Ivou Kubelkovou, kde promlouvá o příteli své dcery.

Snad se pár vrátí domů ve dvou, a ne ve třech. I když maminka Natálie, Iva Kubelková, by možná roli babičky uvítala. O Adamovi totiž v rozhovoru pro eXtra.cz mluvila moc hezky. “Beru ho tak, že je to kluk, kterého má moje dcera ráda. Myslím si, že je to v jádru fajn kluk. A nemám s ním žádný problém,” řekla Kubelková o Adamovi.

Krásné chvíle střídá horor

Kromě krásných chvil, které dvojice prožívá na své dovolené, se bohužel staly i nepříjemné věci. Natálie byla svědkem nácviku ohňostrojů, který připomínal výbuchy. Myslela si, že jde o teroristický útok. A skoro jí z toho přestalo bušit srdce. "Jsme v pořádku! Byl to nějaký nácvik ohňostrojů na jejich velký svátek či co. Ale jako turista si pěkně nase*eš do kalhot," napsala Jirásková na svých sociálních sítích.

Natálie jde ve stopách své maminky. Ve svých osmnácti letech se živí jako modelka a svou postavou se pyšní na svém Instagramu. Dokonce spolu s matkou natočily reklamu na plavky.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy