Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Jessica Alves skončila v nemocnici: Rozsedla si obří novou zadnici a teď úpí

Jessica Alves si posunula hýžďové implantáty.
Zdroj: Instagram Jessicy Alves/eXtra.cz - koláž
+ Dalších 9 fotografií
V nemocnici

Jessica Alves (39) bohužel doplatila na své milované plastiky. Po chirurgickém zákroku zadnice, který podstoupila o Vánocích, musela jet do nemocnice. Nechala si totiž vyplnit hýždě XXL implantáty, které se zřejmě špatně uchytly. Se znepokojivou informací přišel web Daily Mail. 

Jessica Alves prozradila pro Daily Mail, že se zotavuje z povánočního chirurgického zákroku své zadnice. Devětatřicetiletá nadšenkyně do plastik si nechala vyměnit hýžďové implantáty z 625 ml na 1050 ml. Bohužel se jí však nepřírodní výplně posunuly, když špatně dosedla na vánočním večírku.

Také se svěřila, že pro ni bude nadcházející Silvestr úplně zničený, protože je nucena ho strávit na hotelovém pokoji úplně sama. "Pokynem od lékaře bylo nesedět příliš dlouho v příštích 3 týdnech, žádný sex po dobu 4 týdnů, žádná posilovna po dobu 3 měsíců a žádný tanec po dobu 8 týdnů," začala vysvětlovat situaci pro web.

Posunuté hýždě

"Vzhledem k tomu, že jsme šli na vánoční večírek a moc jsme tančili, tak se 1050 ml  implantát posunul z místa," svěřila se. Jessice museli výplně odstranit, což pro ni bylo dost bolestivé, jak ukazuje na svém Instagramu. Chirurg ji hned objednal na další operaci, na kterou si ale ještě musí počkat, než se tělo po zákroku zcela nezahojí.

"Cítím se na dně, protože nemůžu být o Vánocích se svou rodinou, která je v Brazílii," popsala smutně Alves, která ani po téhle situaci s plastikami rozhodně nekončí. "Tohle by teď měla být moje poslední operace až do jednoho dne, kdy budu znovu potřebovat kompletní lifting obličeje," dodala Jessica.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy