Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Je Chili zamilovaná? Během natáčení Survivoru poznala někoho výjimečného!

Chili se proslavila v kulinářské show MasterChef.
Zdroj: Se souhlasem TV Nova
+ Další 3 fotografie
Zpověď

Reality show Survivor na televizních obrazovkách se blíží do finále, ovšem účastníci jsou už nějakou dobu v České republice. Účastnice Chili se v rozhovoru pro TN.cz rozpovídala o tom, že během natáčení na ostrově v Dominikánské republice našla někoho, kdo ji zaujal. Dala se snad Chili dohromady s jiným hráčem?

Chili byla jedna z těch hráček Survivoru, které se nebály využít manipulaci a pomluvy k tomu, aby se dostaly dále ve hře. I z toho důvodu se stala terčem hejtů ze strany diváků. „Sociální hru jsem si užívala a samozřejmě patří k tomu ty intriky, lži a blafování. Když si nalijeme čistého vína, tak všichni dokážeme lhát, blafovat, intrikovat a manipulovat, ale normálně v životě to samozřejmě neděláme, ale tady bylo to prostředí, kde jsme mohli,“ obhajovala své chování Chili pro web TN.cz.

Nyní už jsou všichni účastníci z Dominikánské republiky doma, ovšem na televizních obrazovkách show ještě pokračuje a stále není znám vítěz.

Potkala jsem člověka, který mě zaujal

V rozhovoru pro TN.cz nyní Chili prozradila, že někoho potkala. „Asi jsem poznala jednoho člověka, který mě velmi zaujal, a myslím si, že ho chci poznat ještě víc. Jsem z toho překvapená, že to přišlo v tento moment, a užívám si, že je to takové hezké a milé,“ prozradila tajuplně.

Když byla tázána na to, zda daného člověka poznala již před soutěží, uvedla následující: „No, a nebo třeba i během.“ Je tak tedy možné, že se Chili zamilovala buď do některého účastníka Survivoru, samotného moderátora, nebo snad někoho z natáčecího týmu.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy