Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Jason Priestley slaví 50. narozeniny: Takhle šel čas s hvězdami Beverly Hills 90210

Jason Priestley slaví 50. narozeniny: Takhle šel čas s hvězdami Beverly Hills 90210
Zdroj: extra.cz
+ Dalších 13 fotografií
galerie
Herec Jason Priestley, který se především do srdcí mladých dívek a žen po celém světě zapsal jako Brandon Walsh v Beverly Hills 90210, slaví 50. narozeniny. První epizoda populárního seriálu byla odvysílána už téměř před 30 lety a herci se nyní vrátili do nové série. Vypadají i oni po dlouhých letech stejně dobře jako Jason, který zraje jako víno?

Příští rok tomu bude 30 let, co se diváci prostřednictvím televizních obrazovek zamilovali do seriálu Beverly Hills 90210. Jason Priestley, který hrál a nyní znovu hraje krasavce Brandona Walshe, slaví 50. narozeniny a vypadá snad ještě lépe než před třemi dekádami.

Stejně jako Jason i zbytek osazenstva seriálu stárne poměrně s grácií. Do obnovené řady se nevrátil jen Luke Perry, který ve svých 52 letech podlehl mrtvici. Jeho smrt nejvíce oplakávala Shannen Doherty, která hrála jeho lásku Brendu. Luke ji v reálu podporoval v boji s rakovinou, kterou nakonec herečka úspěšně porazila.

Shannen Doherty, Tori Spelling, Jennie Garth a Gabrielle Carteris jsou dámy, které se znovu postavily před kameru, aby si zahrály postavy, v jejichž kůži nebyly už 20 let. Shannen porazila rakovinu a vypadá skvěle, Tori holduje plastikám, Jennie jako by se snad vůbec nezměnila a na Gabrielle se zub času podepsal zřejmě nejvíc.

Kromě skvěle vypadajícího Jasona Priestleyho se do nové řady seriálu vrátili i Brian Green a Ian Ziering, na kterých se čas taktéž téměř nepodepsal. Muži zkrátka místo stárnutí zrají jako dobré víno. Do galerie se podívejte, jak herci vypadali tehdy a jak vypadají dnes.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy