Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Jasmina Alagič promluvila: Ostrá slova o rozvodu, Rytmusova žena má jasno

Rytmus společně s partnerkou Jasminou.
Zdroj: Profimedia
+ Další fotografie
Řekla, co řekla

Jasmina Alagič (32) má naprosto jasno. Manželka Rytmuse (44) vyslovila jednoznačný názor na rozvod a milenky. Pokud je muž zadaný, nemají po něm jiné ženy co koukat. Rodina je pro ni posvátný chrám. Neexistuje aktuální nebo bývalá rodina. Jak jednou rodinu máš, tak ji máš, nechala se slyšet půvabná moderátorka nekompromisně. 

Milenky neuznávám

Jasmina Alagič (32) se na svých sociálních sítích rozpovídala o tom, jaký má názor na rozvody. Jedna z fanynek ji totiž poprosila o radu, co dělat, pokud muž není šťastný ve své aktuální rodině, ale bojí se ji opustit. S odpovědí Jasmina vůbec nečekala. Žádné milenky totiž neuznává!

Zadaný muž je pro ostatní ženy tabu!

"Ahoj, věřím, že mluvíš o svém kamarádovi nebo bratrovi a ne o muži, ke kterému cítíš náklonnost. Protože, a teď možná budu znít pro někoho až moc, ale zadaný muž a zvlášť pak ten s rodinou by měl být pro ostatní ženy absolutní tabu a samozřejmě tak by to mělo platit i opačně," začala Jasmina s tím, že po zadaných zkrátka nemají ostatní ženy co koukat. Někoho rozvádět? To absolutně neuznává. Vyjádřila se také o tom, co pro ni znamená rodina. Ta je a měla by zůstat posvátná.

Když rodinu máš, tak ji máš. Tečka.

"Za druhé, neexistuje žádná aktuální nebo bývalá rodina. Jak jednou rodinu má, tak ji má a tečka. Je jen na něm a na partnerce, aby udělali všechno pro to, aby dodrželi to, co si slíbilli. To, kvůli čemu si udělali dítě. Rodina má být navždy," má jasno moderátorka. Manželé by zkrátka měli pracovat na svých problémech a vyřešit si je, ne se kvůli každé neshodě hned hnát před soud.

Rodina je nezbouratelný chrám

"Samozřejmě se stane, že láska vyprchá - i když podle mě si za to kolikrát můžeme sami - ale všechno se dá řešit, dokud se nevyčerpají na obou stranách všechny možnosti," dodala Jasmina. Nakonec jí to ale nestačilo a pro velký počet komentářů ze strany fanoušků připsala k celé situaci ještě další vyjádření.

"Rodina je nedotknutelný chrám, který se nebourá. Jasně, že existuje milion ale, které můžete mít na to, abyste se odloučili, ale vždy si připomeňte, že nic zásadnějšího a důležitějšího než rodina v životě neexistuje. Připomeňte si to vždy, když budete něco chtít definitivně vzdát," uzavřela.

Sama je druhým rokem provdaná za Rytmuse (44) a spolu se synkem Sanelem (2), který se páru narodil v roce 2019, tvoří rodinku jak z reklamy na štěstí. Synovo soukromí si oba rodiče velmi chrání. Přestože se jich fanoušci na sociálních sítích často ptají, zda neplánují pořídit Sanelkovi sourozence, pár zatím na druhé miminko nepomýšlí.


Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy