Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Na Soukupa se po rozchodu s Agátou slétají supi: Lulu už si na něj brousí drápy, pozvala ho na rande

Zdeňka Černá: Lulu zve Jaromíra Soukupa po rozchodu na své narozeniny
Zdroj: Renata Bušková/eXtra.cz
+ Další 4 fotografie
pozvánka

Bývalá milenka Karlose Vémoly Zdeňka Černá alias Lulu opět oslovila miliardáře a podnikatele Jaromíra Soukupa. Poté, co k souboji v kleci vyzvala matku jeho dcery a tehdy ještě partnerku Agátu Hanychovou, tentokrát zve majitele TV Barrandov na oslavu svých narozenin v rámci večera zápasnické organizace RedFace. Na videu zveřejněném na Instagramu mu Lulu navíc slibuje VIP stůl s dokonalým výhledem na dění a divokou afterparty. Začala tak se svou snahou ulovit známého moderátora.

Já bych vás všechny ráda pozvala na oslavu mých narozenin, která se bude konat 9. 9. v UNYP Areně. Bude to v rámci RedFace a potom bude velká afterparty, takže doufám, že všichni přijdete. A tobě, Jaromíre, bych chtěla dát malé překvapení – budeš tam mít rezervovaný VIP stůl přímo u klece, abys to všechno mohl vidět zblízka. Takže doufám, že určitě přijdeš a že se pak také zúčastníš afterparty. Takže se uvidíme tam,“ oznámila Lulu ve videu na svém Instagramu.

Zdeňka Černá, jak zní občanské jméno blonďaté svůdkyně, dříve v rozhovoru pro eXtra.cz otevřeně přiznala, že má zálusk na tehdy ještě partnera Agáty Hanychové Jaromíra Soukupa. Její chuť po sblížení s 54letým mediálním magnátem od té doby nepochybně ještě vzrostla, neboť Soukup je od nedělního rána volný. Hanychová totiž na svých sociálních sítích oznámila společný rozchod.

„Stejně ji nemusím, do zápasu bych šla“

Žena, která se proslavila jako milenka MMA zápasníka Karlose Vémoly, rovněž před časem vyzvala trojnásobnou maminku k zápasu v kleci. „Hanychovou bych vyzvala, mám totiž už dlouho zálusk na jejího partnera. Osobně ji neznám, ale na Instagramu zveřejnila něco na mě, od té doby, co jsem veřejně přiznala, že se mi její partner líbí, ale já ji stejně nemusím, takže bych do zápasu šla,“ řekla blondýna.

Dodala, že s oslovením Soukupa v případě jeho rozchodu rozhodně dlouho otálet nebude. „Já jsem ho kontaktovala, ale on jak je oficiálně s ní, tak si dával pozor, takže by ji dřív asi nepodvedl. Já se do toho už teď radši moc nemontuji. Ale pokud by byly spekulace, že ji podvedl, pravda a pokud jejich vztah už není tak dokonalý, tak váhat nebudu.

Jaromír se má tedy podle všeho na co těšit. Otázkou ovšem je, zda bude mít po bolestivém rozchodu na seznamování vůbec pomyšlení.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy