Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Jaromír Soukup odhalil mužnou hruď: Tímhle tělem přivádí do varu Agátu Hanychovou

Jaromír Soukup ukázal hruď: Je s ním Agáta Hanychová jen pro peníze?
Zdroj: Profimedia/Se souhlasem TV Barrandov/Koláž eXtra.cz
+ Dalších 7 fotografií
vztah

Bizarnější to už být nemůže. Jenom několik hodin poté, co jsme jako první odhalili, že mediální magnát Jaromír Soukup (53) a Agáta Hanychová (37) tvoří pár, došlo v budově televize Barrandov k nečekané scéně. Majitel naší nejmenší soukromé televize Jaromír Soukup předvedl jeden ze svých instinktů. Přímo během natáčení jednoho ze svých mnoha pořadů, kam si tentokrát pozval hochy z TVTwixx, se svlékl do půl těla a ukázal tak figuru, která nyní alespoň na čas patří právě dceři Veroniky Žilkové (60). 

Na co Jaromír Soukup (53) ulovil Agátu Hanychovou (37)? To je otázka, která aktuálně trápí nejednoho jejího ctitele. Dcera Veroniky Žilkové se totiž netají tím, že ji nikdy muži nad čtyřicet nepřitahovali, a dokonce se před časem v živém vysílání na Instagramu nechala slyšet, že podle ní zapáchají zatuchlinou. Před lety se podle informací eXtra.cz měla s jedním ze svých partnerů, který také měl na krku již čtyři křížky, rozejít, protože jí připadalo, že má vrásčitou kůži.

Je s ním Agáta kvůli penězům?

I to je nejspíš důvod, že je aktuálně Hanychová nejedním ze svých sledovatelů označovaná za zlatokopku. Pokud ji starší muži, za kterého může být Soukup považovaný, nepřitahují, logicky se nabízí, že je s ním kvůli penězům. Podle informací serveru Hlídací pes.cz z roku 2016 se Soukup mohl umístit na 73. příčce českých miliardářů, a to s majetkem kolem 4 miliard korun. Na seznam miliardářů ho ale tehdy umístil pouze týdeník EURO. S majetkem okolo 3,1 miliardy korun se tehdy umístil na 91. příčce.

Podle výsledků auditorské společnosti Recma měla jeho mediální společnost Médea v roce 2016 mít obrat 238 milionů eur, což v té době představovalo něco málo přes šest miliard korun. Soukupův časopis Týden svého živitele v roce 2017 umístil na 58. příčku českých miliardářů, a to s odhadovaným majetkem 4,7-5,5 miliardy korun. Do všemi sledovaného žebříčku magazínu Forbes se ale nedostal, přestože spodní hranice jsou dvě miliardy korun.

Soukup ukázal hruď během moderování

A právě zvěsti o tom, že je s ním Agáta jenom kvůli penězům, se nyní Soukup, který je i díky své boxerské minulosti stále ve formě, nejspíš pokouší vyvracet. Během natáčení svého pořadu Instinkty Jaromíra Soukupa, kam si pozval youtubery TVTwixx, se svlékl do půl těla. Ačkoli se tento díl v televizi ještě nevysílal, anebo možná půjde o Silvestrovský speciál, snímek polonahého Soukupa s golfovým opálením začal kolovat sociálními sítěmi.

Jaromír Soukup tak ukázal svou mužnou hruď, ale také tělo jako dělo, kterým dostal do varu nejen Kateřinu Brožovou, Terezu Mátlovou, ale nyní i Agátu Hanychovou. Mnozí internetoví diskutéři jenom litují, že k této scéně nedošlo, když měl u sebe v pořadu Agátu Hanychovou. To by byla lepší podívaná. Tak snad příště, až budou spolu moderovat show Jaromír Soukup Agáty Hanychové. Alespoň se máme stále na co těšit.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy