Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Jaromír Soukup našel konečně zastání: Zlatý člověk, platil mi až moc, rozplývá se Bohuš Matuš

Bohuš Matuš a Jaromír Soukup
Zdroj: profimedia / koláž eXtra.cz
+ Dalších 26 fotografií
VYZNÁNÍ

Po měsících posměchu a kritiky, například ohledně toho, jaký že měl být coby šéf necitlivý nelida, se podnikatel Jaromír Soukup (54) konečně dočkal slov nepokrytého obdivu a chvály. Jako by šlo o vánoční zázrak. Předvedl ho pro eXtra.cz zpěvák Bohuš Matuš (50). Někdejší mediální magnát mu prý zachránil kariéru, a tak pro něj má jen slova obdivu a uznání.

Bohuš Matuš: Óda na Jaromíra Soukupa

Jaromír Soukup? Na toho já nedám dopustit. Já toho člověka mám moc rád. Hodně mi pomohl. Bral mě často na TV Barrandov, choval se ke mně vždy skvěle, říkal mi, že mě diváci mají rádi a že proto že mě tam opakovaně bere,“ svěřil se eXtra.cz majitel jednoho z nejlepších hlasů u nás zpěvák Bohuš Matuš. Jako by mluvil o úplně jiném člověku, než o kterém redaktor eXtra.cz slýchá většinou tu nejtvrdší kritiku.

Třeba tu o údajném urážení podřízených. Na námitku, že podle svědectví neplatil ani svým zaměstnancům, měl umělec překvapivou odpověď. „Mně vždycky dal tolik, že jsem se až divil,“ prozradil Matuš.


Pomohla i Kateřina Brožová

Na pomoci Bohušovi se vydatně podílela i Soukupova někdejší partnerka Kateřina Brožová. „V určité době to se mnou nebylo moc dobré. A to s ním žila Kateřina. Ta mi zavolala, že mi pomohou. Dali mi za první rok 21 pořadů v televizi. A vzhledem k tomu, že zpívám především pro starší publikum, které tu stanici sleduje, zvedl se mi počet vystoupení a vlastně mě to nakoplo a oživilo,“ svěřil se eXtra.cz populární zpěvák.

Bohuš Matuš o zdraví a o dceři:


Matuš se před Vánoci vůbec nezastavil, jel prakticky nonstop. „Jezdíme turné po celé republice s projektem Sing Sing Quintet, kde je Kamila Nývltová, Míša Nosková, Tomáš Trapl, Peter Pecha a já a je o to obrovský zájem,“ pochlubil se Matuš.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy