Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Jaromír Soukup ještě bude prostředníčku pro Agátu litovat: Podle advokátů si mohl zavařit

Jaromír Soukup ukázala Agátě Hanychové prostředníček.
Zdroj: koláž eXtra.cz/Pavel Dvořák, Herminapress
+ Dalších 11 fotografií
OBAVY

Jedni ho brání, že ho určitě jeho ex vyprovokovala, druzí říkají, že i kdyby, má se chovat jako dospělý člověk a udržet nervy na uzdě. Řeč je o Jaromíru Soukupovi (54) a Agátě Hanychové (38), které její bývalý partner při pondělní předávce dcery poslal při svém rozběsnění ukázkový zdvižený prostředníček. Jenže podle odborníků oslovených redakcí eXtra.cz si tímto na pohled nevinným gestem mohl pěkně zavařit.

Jaromír Soukup: Hrubě nezvládl situaci

Pondělní předávání dcery Rozárky vypadalo od začátku jednoznačně. Podnikatel Jaromír Soukup přijel naštvaný a jeho obličej už žádný sympatičtější výraz až do samotného odjezdu neukázal. Ve tváři muže se zračilo zoufalství, vztek i hluboká nenávist.

Vysmátá Agáta Hanychová

To influencerka Agáta Hanychová, která coby matka teprve nedávno narozeného miminka musí snášet příliš časté odloučení od své holčičky, jako by chtěla udržet pohodu, a tak se celou dobu jen usmívala. Možná i to samotné Soukupa mohlo vyprovokovat. Právě to může zajímat i soud, který bude rozhodovat o tom, komu nakonec svěří do péče Rozárku.


Rizikový prostředníček

A pondělní finální gesto „fakáče“ Jaromírovi vůbec nemusí prospět. „Ne že by soud rozhodl na základě fotek na nějakém webu, ale mají svou vypovídající hodnotu a minimálně u paní soudkyně mohou vzbudit ještě větší zájem o psychologické vyšetření tatínka. Nebo obou rodičů, aby se neřeklo. A pokud se znalci nebude otec jevit jako příliš vyrovnaná osobnost, může to mít zcela zásadní vliv na pozdější rozsudek,“ uvedl pro eXtra.cz jeden z oslovených advokátů.

Stejně jako ostatní si ale s ohledem na pověst soudící se dvojice v žádném případě nepřál být jmenován s tím, že své iniciály s těmi dvěma nechce vůbec spojovat.


Sympatičtější rodič vyhrává?

Jedna z jeho kolegyň souhlasí. „K výchově dítěte je třeba umět zvládat stres a z vašich fotografií to úplně nepůsobí tak, že by v tom byl pan tatínek kdovíjaký mistr,“ sdělila pro redakci svůj názor.

Další JUDr. by ale situaci pro Soukupa neviděl tak černě. „Moje praxe je bohužel taková, že jde hodně o sympatie soudce nebo soudkyně k jednomu z rodičů. Vždy by měly hrát prim právo a spravedlnost, ale není to tak ani zdaleka vždy,“ uvádí.

Kdeže loňské sněhy vztahu s Agátou jsou...

„Dotyční soudci si pak vždy dokážou obhájit sebenelogičtější rozsudek. Takže tady podle mé zkušenosti klidně může stačit, aby maminka nebyla sympatická tomu, kdo o tom případě rozhoduje, a může to hrát zásadní roli,“ tvrdí překvapivě znalec práva, který ovšem zdůrazňuje, že poměry ohledně soudního jednání Hanychové a Soukupa nezná, a tak se nevyjadřuje k nim konkrétně.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy