Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Jaromír Jágr jen kvete: Po dlouhé době se ukázal se svou o 22 let mladší Dominikou mezi lidmi

Jaromír Jágr se ukázal s Dominikou na veřejnosti.
Zdroj: Herminapress
+ Dalších 11 fotografií
Na veřejnosti

Legendární hokejista Jaromír Jágr (50) se po dlouhé době objevil na veřejnosti a samozřejmě nebyl sám. Společnost mu dělala jeho krásná přítelkyně Dominika Branišová (28). Pár si vyrazil na křest knihy bývalé modelky Evy Čerešňákové (36). Mimo jiné se na akci obejvili také saxofonista Felix Slováček či těhotná princezna z Řachandy. Fotky poskytl web Herminapress.

Hokejista Jaromír Jágr a jeho přítelkyně Dominika Branišová moc často do společnosti nechodí. Občas ale udělají výjimku a vyrazí si z klopýtka, jako například teď.

Jágrovi a Dominice to moc slušelo

Dvojice se objevila na křtu knihy Evy Čerešňákové a že jim to moc slušelo. Dominika na sebe vzala zelený komplet a Jarda klasický elegantní oblek, jak nafotil web Herminapress.

Dominika si soužití s úspěšným českým sportovcem velice pochvaluje. Sestěhovali se k sobě před dvěma lety, na podzim minulého roku ještě neměli pořádně vybavený byt, jak se sama svěřila pro eXtra.cz, což jim ale ve štěstí nijak nebrání.

Evu Čerešňákovou dále přišli podpořit saxofonista Felix Slováček, těhotná herečka Denisa Pfauserová, modelka Eliška Bučková a další. Podívejte se v galerii, jak to komu slušelo.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy