Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Jaro Smejkal z Prostřena: Peklo a teror, Richarda Sachera by měli zbavit svéprávnosti

Jaro Smejkal se dostal do osmičky Česko Slovenské SuperStar.
Zdroj: Se souhlasem TV Prima
+ Dalších 9 fotografií
ZPOVĚĎ

Vyhrocené VIP Prostřeno!, v kterém v tomto týdnu vidíme řádění samozvaného multitalenta Richarda Sachera (48), bylo podle zpěváka Jaro Smejkala (31) hotovým očistcem. „Richarda už nikdy nechci potkat,“ řekl eXtra.cz.

Jaro Smejkal: Richard Sacher by neměl mít svéprávnost

Zatímco část národa řeší volby, jiná primácké VIP Prostřeno!. Je totiž hodně divoké.

„Celý ten týden mě šokoval. Nevěděl jsem, s kým do toho jdu, bylo to pro mě opravdu překvapení. Neoznačoval bych to za VIP Prostřeno!, ale jako Prostřeno lidí, kteří v bulváru zažili nějakou mediální slávu. Nejvíc mě šokoval jeden člen, kterého jsem do té doby neznal a kvůli kterému jsme celý týden prožívali peklo,“ řekl eXtra.cz účastník pořadu, zpěvák Jaro Smejkal.

Řeč je samozřejmě o velmi kontroverzním zpěvákovi, novináři a spisovateli Richardu Sacherovi.

„S Richardem jsme si nesedli už od prvního večera, který byl jeho. Ze začátku jsem se snažil moc nezapojovat ani do debaty, protože jsem byl šokovaný z toho, co se u stolu probíralo a dělo. Pak jsem ale začal postrádat z jeho strany základy etikety, slušnosti, normálního lidského chování, tak jsem se ozval. Když mě něco štve, tak reaguju. Tam začal první konflikt a každým večerem to pak eskalovalo,“ pokračuje Jaro.

Richard je nejspíš člověk, který hodně prahne po slávě, ale nebyla mu dodána. V mých očích v rámci všech profesí, které dělal, ani v jedné nedosáhl patřičných kvalit. To je můj názor. Jeho chování mě natolik překvapilo a pobouřilo, že jsem to pak musel v průběhu týdne komentovat. On kvůli pachtění za slávou zvolil nejhorší možnou taktiku. Nejdřív ze sebe dělal blbce, pak to sváděl na to, že to všechno byla součást nějakého hereckého výkonu. Ani jedno ale nebylo dobré. A nám všem tím zkazil celý týden. Jestli to přeháněl, aby předvedl show, tak pro diváka to musí být nekoukatelný, pro nás to bylo nesnesitelný a i jemu to určitě velmi a dlouhodobě uškodí. Udělal tam ze sebe někoho, koho by měli zbavit svéprávnosti,“ pokračuje Smejkal.

Svlékání a urážky

„Při mém večeru se uraženě nedotkl žádného mého jídla, přestože si myslím, že se mi menu povedlo. První večer a jeho přivítání, kdy se lekl, že ho jde někdo vykrást, jen kvůli tomu, že mám tetování v obličeji, to je názor, který by měl být pohřbený hodně hluboko. Člověk by se neměl soudit podle piercingu a tetování. Pak se to už jenom vezlo. Jeho svlékání se v pořadu, navíc u někoho jiného doma, používat tam jeho věci, zkazit ostatním večer, jeho lezení pod stůl, dávání si jídla na hlavu, házení jídla mně do obličeje a podobně. To mi nepřišlo v pořádku. A taky nazval Moniku velmi špatnými termíny, které by se v televizi opravdu neměly používat. Zkrátka za mě to bylo všechno úplně špatně,“ má jasno Jaro.

„Věděl jsem, že asi nebudeme parta, která pak spolu půjde na pivo, ani mi to nevadilo, šel jsem do toho kvůli nové výzvě a pro srandu, ale nakonec to pro mě byl boj o psychické přežití. Teď už jsem si jistý, že v tomhle složení na to pivo opravdu nepůjdu,“ směje se. „A Sachera už nechci v životě vidět,“ doplnil.

Překvapivě kritizuje i nekonfliktní Marii Pojkarovou.

„Ze začátku jsme si s Maruškou rozuměli a věřím tomu, že si v budoucnu můžeme zavolat a bude to fajn. Udělala tam i spoustu srandy. Ale až během natáčení jsem se dozvěděl, že to ona Richarda jako svého kamaráda doporučila na natáčení. A když stupňoval své nevhodné chování, Maruška se tomu po celou dobu jenom smála. Být něčí kamarád a vidět, že se chová jako vůl, tak bych se rozhodně nesmál a snažil bych se ho usměrnit, když on sám si to neuvědomuje. V tom těžce pohořela,“ myslí si účastník nejnovějšího VIP Prostřeno!.

Moniky se Jaro zastal

Naopak kontroverzní Moniky Binias se zastal.

„Když jsem viděl, že součástí týmu bude Monika, tak jsem si říkal, jak se bude chovat k cizím, když ve Štikách se hádala s rodinou. Paradoxně až do posledního večera zachovávala chladnou hlavu, až mě to překvapilo. Až poslední večer, to už bouchla kvůli nařčení, které by člověk neměl říkat ani v soukromí, natož na kameru,“ naznačil, že nás ještě čekají pikantní scény.

A jak tedy nakonec hodnotí svou účast?

„Nelituju toho, že jsem tam šel. Strašně mě bavil můj vařící den. Už jen získat recepty, které znám z cest do Kalábrie, bylo složité. Dost jsem si tuhle část užil a dost mě bavila práce s produkcí. Kameramani, režisérka, všichni za kamerami byli fajn. Je tam tedy pár plusů, ale bylo strašně psychicky náročné ten týden přežít. Byl to takový Survivor u talířů a divím se, že jsme se na sebe na konci agresivně nevrhli. Některé situace byly až nelidsky vyhrocené,“ dodal pro eXtra.cz zpěvák Jaro Smejkal.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy