Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Jarní Dny Marianne 2024 se blíží: Časopis s populárními slevovými kupony už je na stáncích

Jarní Dny Marianne už se blíží.
Zdroj: Marianne.cz
nákupy

Termín jarních Dnů Marianne se nezadržitelně blíží, slevové kupony najdete v dubnových vydáních časopisů Marianne, Marianne Bydlení, Marianne Venkov a styl, které se postupně objevují na stáncích a v trafikách. Nabídka je hodně pestrá. Na co všechno se můžete těšit?

Kdy jsou Dny Marianne 2024

Velký nákupní svátek, jarní Dny Marianne 2024, letos začíná v pátek 12. dubna a výhodně nakupovat můžete až do pondělí 15. dubna. Oproti předchozím ročníkům byl přidán jeden nákupní den navíc!

Kde najdete kupony na Dny Marianne 2024

Oblíbené slevové kupóny jsou součástí dubnových vydáních časopisů Marianne, který už je na stáncích, a dále Marianne Bydlení a Marianne Venkov a styl, které jdou do prodeje 20. března.

Během Dnů Marianne budete moci využít slevy až 60 % do více než 2400 obchodů i e-shopů po celé České republice i Slovenské republice. K mání je 620 nabídek, ve kterých najdete slevy i dárky k nákupům.


Značky zapojené do Dnů Marianne 2024

Výrazně ušetřit budete třeba moci při nákupu elektroniky (Datart), ale i kosmetiky (Rossmann, Sephora, Douglas) či módních (H&M, Levi’s, Marks & Spencer) a dekorativních doplňků či nábytku (JYSK, Bonami, Butlers). Vybavit si můžete také kuchyň (Tescoma či slevy na výrobky Eta v Datartu).

Záleží jen na tom, co aktuálně potřebujete či komu chcete udělat radost. Zda sobě, či někomu z vašeho okolí. Pro kutily a zahrádkáře jsou tradičně populární kupony na nářadí Bosch a Fieldmann v prodejnách Datart.

Marianne Lounges

Navíc si můžete přijít i odpočinout do jednoho ze sedmi obchodních center, ve kterých budou připraveny Marianne Lounges. Na těchto místech můžete získat dárky i ikonickou nákupní tašku, která bude tentokrát mít zelenou barvu.

Pro získání dárků či vzorečků produktů stačí v Marianne Lounges ukázat 5 účtenek z různých zapojených obchodů. Oproti předchozím ročníkům si letos můžete nově svůj dárek vyzvednout také ve speciální výdejně dárků v prodejně Datart v OC FUTURUM Ostravě.


Zlaté kupony pro výhodnější nákupy

Také tentokrát na zájemce čekají Zlaté kupony, které jsou určené na ještě výhodnější a atraktivnější nákupy známých, ale i méně známých značek. Další výhody se dočkají ti, kteří budou platit kartou Mastercard. Ti se mohou u vybraných nabídek těšit na o 3 % vyšší slevu nebo zajímavý dárek.

Kupony jsou také v mobilní aplikaci Dny Marianne

Ke slevovým kuponům se dostanete také prostřednictvím mobilní aplikace nebo v internetovém prohlížeči. V aplikaci Dny Marianne můžete pohodlně procházet všechny slevové kupony a vytvořit si seznam svých oblíbených slev. Odpadne tak vystřihování kuponů. Aplikace navíc dokáže ukázat obchody ve vašem okolí, které jsou zapojené do akce. A tak vám žádná sleva neuteče. Více informací o jarních Dnech Marianne najdete na www.dnymarianne.cz.

Dny Marianne 2024

Jarní Dny Marianne 2024 začínají v pátek 12. dubna a budou probíhat až do pondělí 15. dubna. Bude možné využít slevy až 60 % ve více než 2400 obchodech i e-shopech po celé České republice i Slovenské republice.

Kupony na Dny Marianne 2024

Slevové kupóny jsou součástí dubnových vydání časopisů Marianne, který už je na stáncích, a dále Marianne Bydlení a Marianne Venkov a styl, které jdou do prodeje 20. března. Dále je najdete v mobilní aplikaci či v internetovém prohlížeči.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy