Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Janek Ledecký poblahopřál Sáblíkové k olympijskému bronzu: Jsme rádi, že má Ester takovou kámošku

Janek Ledecký poblahopřál Sáblíkové k olympijskému bronzu: Jsme rádi, že má Ester takovou kámošku
Zdroj: se souhlasem Janka Ledeckého
+ Dalších 8 fotografií
Olympiáda
Pyšný otec zlaté Ester Ledecké (26), zpěvák Janek Ledecký nefandil jen své dceři, ale bedlivě sleduje i výkony dalších českých sportovců na zimní olympiádě v Pekingu. Dnes na svých oficiálních facebookových stránkách poblahopřál  rychlobruslařce Martině Sáblíkové (34) k bronzové medaili. 


Kamarádky

Zpěvákovi Jankovi Ledeckému se ratolesti opravdu vyvedly. Jeho syn Jonáš (28) je vynikající komixový kreslíř, dcera Ester je držitelkou již tří zlatých olympijských medailí. Radost má ale i z úspěchů dalších sportovců, kteří reprezentují naši republiku na olympiádě v čínském Pekingu.

Tentokrát se radoval z bronzové medaile, kterou dnes získala olympionička Martina Sáblíková. K veřejné gratulaci, kterou známý hudebník zveřejnil na svých facebookových stránkách, přidal i fotku na Martiny s Ester, které pojí přátelství i v soukromém životě.

"Gratulujeme Martině Sáblíkové, Jsi neuvěřitelný bojovník. A strašně skromná a férová holka.
Jsme rádi, že má Ester takovou kámošku. Janek & fam," vyzdvihl Janek osobnost české rychlobruslařské legendy, která pro Čechy vybojovala medaili již na čtyřech olympijských hrách za sebou.

Reakce fanoušků

Pod příspěvkem Janka Ledeckého se ihned vyrojily desítky komentářů, ve kterých jeho fanoušci nešetřili chválou. "Aspoň, že máme holky, máme dvě medaile. Bravo, velká gratulace," napsala paní Eva.
"Naše největší hvězdy. Děkujeme vám holky, za tu radost a hrdost, kterou díky vám cítíme. Jste nejlepší," pogratulovala oběma sportovkyním Veru. "Naše hvězdy. Děkujeme vám děvčata, když už se stydíme za vládu, na vás jsme hrdí," radovala se Monika. "Prostě jsou neskutečně pracovité ...Obdiv a gratulace," okomentovala příspěvek Jana.



Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy