Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Jana Kačera náhle doběhlo zdraví: Byl převezen do nemocnice, leží na kardiologii

Jan Kačer leží v nemocnici
Zdroj: Showpix
+ Další 3 fotografie
zdraví

Ještě před pěti dny herec a režisér Jan Kačer (85) přebíral Cenu Thálie, týden po svých půlkulatých narozeninách. Pár dní po přebírání ocenění byl uznávaný umělec kvůli nevolnosti převezen do nemocnice v Motole, kde leží na kardiologii. Sanitku Janu Kačerovi zavolala nejbližší rodina.

"Asi si tady chvíli pobudu," uvedl herec a režisér Jan Kačer podle deníku Blesk z nemocničního lůžka v Motole, kde leží na kardiologii. Jan Kačer se již léta potýká se zdravotními problémy se srdcem a oběhovým systémem. Zdravotní potíže se také projevují otékáním nohou, které doprovází velká bolest zejména při chůzi.

Když se Janu Kačerovi čtyři dny poté, co převzal Cenu Thálie, udělalo nevolno, jeho nejbližší neváhali a zavolali herci sanitku. Nyní je pod dozorem specializovaných zdravotníků.

Pro Jana Kačera byl letošní rok obzvlášť náročný. V červnu se musel rozloučit se svou milovanou manželkou, herečkou Ninou Divíškovou (†84), která pro něj byla sedmdesát let tou nejbližší a spřízněnou osobou.

Nina Divíšková bojovala dlouhá léta s Alzheimerovou chorobou a Jan Kačer jí byl v i v těch nejtěžších chvílích největší oporou. Nina Divíšková zemřela ve věku čtyřiaosmdesáti let.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy