Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Jana Bernášková vyvedla své mladší dvojče: Dcera Justýna je neskutečná kočka

Justýna Drábková s maminkou Janou Bernáškovou na premiéře filmu Krvavý Johann.
Zdroj: eXtra.cz/Pavel Dvořák
+ Dalších 18 fotografií
Podobnost

Jana Bernášková (42) byla hvězdou premiéry českého hororu Krvavý Johann. Na slavnostní večer v pražském Kině 35 přišli herečku podpořit manžel Rudolf Merkner (52) i půvabná dcera Justýna (17). Ta jako by mamince z oka vypadla. Premiéru si nenechala ujít ani redakce eXtra.cz.

Půvabná herečka Jana Bernášková zazářila na premiéře nového českého hororu Krvavý Johann. Na místě nechyběla ani redakce eXtra.cz. Blondýnka na sobě měla černé sako, šedý top, flitrovanou minisukni, která odhalovala její dlouhé a štíhlé nohy, a nechybělo jí ani stříbrné psaníčko a červené lodičky, které sladila s rudou rtěnkou. Bernášková vypadala skvěle a přes čtyřicet let by jí nikdo netipoval.

S sebou na premiéru vzala dceru Justýnu Drábkovou, která jako by mamince z oka vypadla. Ta oblékla stylové cropnuté mini sako a dlouhé blyštivé kalhoty, které vypadaly skvěle a Justýně moc slušely. K tomu zvolila decentní šperky v podobě náhrdelníků a prstenů. Justýna by mohla zdobit klidně obálku módního časopisu.

Vrhla se na herectví

Justýna momentálně svou maminku doprovází na mnoho akcí a sama se vrhla do herectví, což zprvu ani neplánovala. „Já jsem byla strašně moc proti tomu. Pořád jsem říkala, že nebudu jako máma, že budu jiná. Chodila jsem ale na castingy, kam mě zvali, tak jsem si řekla, že to zkusím. A tam jsem zjistila, že to chci,“ přiznala před časem Justýna v rozhovoru pro eXtra.cz.

Doporučené video: Rozhovor s Justýnou Drábkovou o herectví


Bernášková navíc může své dceři dávat cenné rady, co se týče herectví.Vím, že mi radí správně, a sama vidím ten rozdíl, takže to mezi námi nijak nejiskří. Vycházíme spolu hezky,“ dodala Justýna.

Jak to oběma slušelo, se můžete podívat v galerii.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy