Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Krutá rána Jany ze Survivoru: Tragicky přišla o manžela, na dceru zůstala sama

Jana Zicklerová během pandemie přišla o svého muže. Nyní míří do reality show Survivor a touží po novém začátku
Zdroj: koláž eXtra.cz/Se souhlasem TV Nova, Instagram Jana Zicklerová
+ Dalších 13 fotografií
reality show

Jana Zicklerová, 52letá trenérka a matka, vstoupila do reality show Survivor se zjevným odhodláním a touhou ukázat světu, že v soutěži tohoto druhu může zvítězit i žena ve středním věku. Pro Janu to není jen zběsilý závod o přežití, ale i nový začátek, který jí pomáhá překonat bolest ze ztráty manžela.

Před dvěma lety zažila Jana Zicklerová těžkou osobní ztrátu, když kvůli pandemii přišla o manžela, se kterým sdílela celých dvacet pět let společného života. "Když mi zemřel manžel před dvěma lety, to byl pro mě hodně velký nastavený limit," řekla Jana. “Pro mě a pro dceru to byla velká rána, my jsme to v prvním roce zvládaly hodně špatně,” svěřila se ve svém medailonku pro TV Nova. Zůstala sama na výchovu své studující dcery.

Jana se stane členkou kmene Lovců a zdůrazňuje nejen svou oddanost týmu, ale také svou statečnost a sílu. V její prospěch by pak měla hrát zejména její fyzička, kterou si vybudovala za dlouhé roky, během nichž se věnovala různým sportům. Jana se navíc živí jako trenérka a tudíž pro ni nebudou problémem náročné fyzické výzvy, které jí připraví nejen samotný ostrov, ale i pořadatelé show.

Doporučené video: Rozhovor s Ondřejem Novotným, moderátorem reality show Survivor.

Těší se na digitální detox

Své vůdčí schopnosti a schopnost komunikace chce využít k tomu, aby získala důvěru svých spoluhráčů. Přestože je disciplinovaná a drsná, ví, že v Survivoru musí být schopná se přizpůsobit a umět krotit své impulzy. Navíc ji čeká něco, co nikdy nezažila. Jana se toho ale nebojí, reality show vnímá jako nový začátek a těší se také na digitální detox. Zda to tak bude, se přesvědčí diváci již brzy.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy