Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Jan Šťastný je potřetí dědečkem: Usmíření se synem, z nestydy první snachy byl nešťastný

Herec Jan Šťastný na snímku z roku 2019.
Zdroj: herminapress
+ Další 4 fotografie
rodina

Oblíbený herec a dabér Jan Šťastný (57) se podle informací eXtra.cz stal potřetí dědečkem. A potřetí jde o vnučku! Druhou v řadě mu pořídil Jan Šťastný junior, z jehož první volby manželky, herečky z filmů pro dospělé Michaely Kuklínkové, neměl otec vůbec radost.

Jan Šťastný: Syn z něj opět udělal dědečka

Bývaly doby, kdy měl Jan Šťastný junior (33) velmi složité období související s komplikovaným mládím a odoláváním lákadlům světa. Bylo mu dvacet, chtěl si užívat života a tehdy se jeho cesty s otcem na chvíli rozešly. Herec za něj dokonce jeden čas platil i alimenty na holčičku Leontýnu, kterou si synátor ve dvaceti pořídil s pornoherečkou Michaelou Kuklínkovou (jak se proměnila a co za šokující věci dělá, jsme nedávno psali zde).

Já se k práci této paní nechci vyjadřovat. Hlavní pro mě je, že není ohrožena moje vnučka a můžu ji vídat. Ale přiznávám, že radost z toho nemám,“ říkal umělec Blesku před sedmi lety.

Jenže časem naštěstí mladší Jan dospěl, usadil se a zařadil se i do pracovního procesu. Věnuje se byznysu. A podle věrohodných informací eXtra.cz se také stal poměrně nedávno podruhé tátou.

„Je teď v soukromí spokojený. Asi před rokem a půl se mu narodila dcera Evelýna,“ pochlubil se rodinný přítel.

Kromě jmenovce Jana má herec ještě jedenáctiletého syna Ondřeje, po svatbě s první manželkou vyženil také Marka (41), kterého vždy bral jako vlastního. I on má jednu dceru, devatenáctiletou Elišku. Díky jejímu narození se Jan stal dědou již v devětatřiceti letech.

Expresu si herec před pár týdny postěžoval, že kvůli přemíře práce a důkladné péči o nejmladšího syna, nemá na vnučky vůbec čas. Tak snad si ho udělá a bude si ještě dostatečně užívat dědečkovství.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy