Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Jan Rosák rozprodává majetek: Spolu s manželkou prchají z Mníšku pod Brdy, kde bydlel od devadesátých let

Jan Rosák je stálicí rozhlasu i televize.
Zdroj: herminapress
+ Další 4 fotografie
Prodej

Legendární hlasatel, scénárista a příležitostný herec Jan Rosák (76) již od devadesátých let žije v domě blízko zámku v Mníšku pod Brdy. Jenže podle informací Blesku se rozhodl rodinné sídlo i s tamní restaurací prodat.

„Ano, prodáváme náš vymazlený dům s fotovoltaickou elektrárnou. Jezdím pro vnuky do školy v Říčanech, a to je z Mníšku daleko,“ nechal se otevřeně slyšet hlasatel Jan Rosák pro Blesk.

Spolu s manželkou Jiřinou (67) postavili v roce 1997 v Mníšku pod Brdy dům, restauraci a všechno ostatní, co jim patří. Do města, které leží asi 30 kilometrů daleko, kromě toho přilákal i spoustu známých kamarádů, mezi nimiž byla třeba zpěvačka Zora Jandová (65).

Velká rodina

Rosák má se ženou velkou rodinu. Dvě z jejich tří dcer přivedly na svět dohromady tři děti. Vnuky si tak Rosákovi užívají plnými doušky.

V srpnu Rosák, který se proslavil pořady Riskuj!, Videostop nebo Bingo, oslavil 76. narozeniny. Neuspořádal ovšem žádnou divokou party, nýbrž o malé setkání. „Střídmě, nešlo o kulatiny ani půlkulatiny, takže nejvíc s kamarády,“ přiznal pro Super.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy