Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Jan Kraus ugriloval Petra Kolečka: Vydrží s Anetou Vignerovou celý duben, vysmál se mu

Petr Kolečko a Jan Kraus v pořadu Show Jana Krause (11. 4. 2023).
Zdroj: Se svolením FTV Prima
+ Dalších 10 fotografií
PONÍŽENÍ

A má, co chtěl. Vztahový přeběhlík roku Petr Kolečko (39) se odvážil do jámy lvové, do Show Jana Krause. Jestli čekal, že se budou bavit výhradně jen o jeho práci, šeredně se mýlil. Moderátor (69) ho v pořadu TV Prima kvůli jeho milostným eskapádám a nedávné svatbě rozebral na atomy. Kolečko také slíbil, že své chování, kdy řádil jako vztahový rotační kulomet, vysvětlí ve filmu.

Petr Kolečko u Krause: Některá rozhodnutí byla divočejší

Scenárista Petr Kolečko v pořadu Show Jana Krause přiznal, že má za sebou druhou svatbu, a také to, že jeho první paní, se kterou má dvě děti, se stále jmenuje stejně jako on.

K opakovanému přebíhání od modelky Anety Vignerové k herečce Denise Nesvačilové a zase zpátky přidal pár svých dojmů a poznatků.

„Nebudeme si z toho dělat srandu. Člověk prostě prochází nějak životem a dělá některá rozhodnutí, která jsou někdy iracionální, někdy trošku divočejší, někdy zasáhnou emoce,“ přiznal.

„Já myslím, že to snad dopadlo dobře nadobro,“ prohlásil dál Petr. „Myslíte celý duben, teda?“ dělal si z něj legraci moderátor Jan Kraus, který novomanželovi nechal zahrát známou svatební znělku a dal mu víno i obří dobrotu od cukráře. Prostě si ho mlsně vychutnával.

„Myslím, že třeba i víc dubnů,“ kontroval záletník.

Přiznání: Dopustil jsem se omylů

I když by se dalo čekat, že vše hodí na „ošklivý bulvár“, k čemuž ho moderátor tak trochu tlačil, Petr to vlastně neudělal.

„Oni razí… a to máme společný, já vždycky říkám v mojí práci, že žádná pravda nesmí stát v cestě dobré historce. Spoustu věcí se dočtete, nějak tak je to přibližně. Přibližně pravdivý. Někdy je lepší, když o vás píšou lži než pravdu, tady je to různý,“ tvrdil Kolečko poměrně smířlivě.

A pak překvapil, když oznámil své další pracovní plány, při kterých si dokonce veřejně posypal popel na hlavu.

Uvažuju, že napíšu film z mého prostředí. Pohnutky lidí mohou být různé. Nebudu tu mluvit za svou ženu, ale byla by velká lež tvrdit, že jsem se nedopustil nějakých omylů. Bulvár z toho dělá povrchní výběžek, takže kdybych o tom já dělal film, tak bych to chtěl dělat s nějakou hlubší psychologií a některé věci bych uvedl na pravou míru. Kdybych se k tomu vyjádřil, tak těmito prostředky,“ uvažoval nahlas.

Je jasné, že Krause zaujala i jeho za dramatických okolností poničená ruka, s čímž měla co do činění Denisa Nesvačilová.

„Proč jsem ji měl zavázanou, rozřezanou? To bych asi nechal předmětem těch spekulací,“ doplnil.

Aneta Vignerová: Trápení v publiku

Divákům zůstalo utajeno, že v sále byla přímo i jeho manželka Aneta Vignerová, které asi nemohlo být úplně příjemné, v jakém tónu se probíraly její vztahové peripetie posledních deseti měsíců. Ale na druhou stranu si svého chotě mohla pohlídat.

Pár pak odjel taxíkem, Petr nesl dort, který dostali se ženou darem.

Nový díl Show Jana Krause i s Petrem Kolečkem, v němž spolu s mágem dokonce i kouzlí, uvidíte na Primě v úterý 12. 4. 2023 ve 21:35.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy