Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Jan Cimický pro eXtra.cz o drsném obvinění: Co řekl k tvrzení Jany Fabiánové

Jan Cimický je desítky let veřejnosti známý jako zkušený psychiatr.
Zdroj: profimedia
+ Další 4 fotografie
REAKCE

Psychiatr Jan Cimický (73) byl ve čtvrtek večer vyhlášen jako budoucí držitel státního vyznamenání, což ale rozlítilo dceru Nadi Urbánkové (82) Janu Fabiánovou (42), která uvedla jeho jméno v souvislosti s údajným napadením. Podle ní si takový člověk metál od státu nezaslouží. Jak reagoval lékař?

Jana Fabiánová ostře o lékaři

„Prohlašuji na svou čest: MUDr. Jan Cimický mě sexuálně napadl za dveřmi své ordinace, kdy mi nebylo ještě ani 23 let,“ šokovala na Facebooku herečka a zpěvačka Jana Fabiánová. Mlčet jí prý poradila její matka Naďa Urbánková kvůli strachu z následků a z případné msty „agresora“. Vzápětí se ale svých vlastních slov vylekala a status smazala.

O 14 dní dříve Česká televize odvysílala 13. komnatu, v níž byla podrobnější.

Na druhém sezení mě (psychiatr) sexuálně napadl. U něj v ordinaci. V podstatě použil trošku i násilí. Vytrhla jsem se mu a utekla. Musím říci, že to byla veliká rána pro mou důvěru v systém, v lékařství, možná i v muže,“ tvrdila před časem televizní kameře.

Jan Cimický: Nerozumím tomu

Psychiatr Jan Cimický obvykle zvedá telefony na druhé zvonění, od pátečního rána ho ale nebylo možné zastihnout. Reagoval až na několikátou esemesku v řadě.

„Nic takového se nestalo. Cílem je samozřejmě ublížit a pošpinit. Nerozumím tomu,“ diví se doktor, který na první pohled působí na lidi velmi vstřícně a laskavě. Některé diskutující o něm dokonce napsaly, že má pohled pohádkového dědečka a plaché laně.

Jenže tohle není jediný případ, v němž se v podobné souvislosti skloňuje jeho jméno.

Již brzy čtěte na eXtra.cz další překvapivé informace.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy