Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Jan Bendig a Lukáš Rejmon ve Výměně manželek: Plánuje slavný gay pár dítě?

Lukáš Rejmon (vlevo) a Jan Bendig
Zdroj: Profimedia.cz
+ Další 3 fotografie
Výměna manželek

Po herci Jaromíru Noskovi (44) se v pořadu Výměna manželek na TV Nova objeví další známá tvář. Zpěvák Jan Bendig (28) a jeho dlouholetý partner Lukáš Rejmon (36) si vyzkoušejí účast v jedné z nejblíbenějších reality show. Zatímco do čistě pánské domácnosti přijde paní Růžena, známý zpěvák se bude snažit zastat její místo v rodině se třemi dětmi a náročným tatínkem. 

VIP koření

Diváci a fanoušci Výměny manželek se mohou těšit na další příjemné okořenění v již 15. řadě série. V nové epizodě se objeví slavný gay pár - zpěvák Jan Bendig a jeho přítel Lukáš Rejmon. Po účasti herce Jaromíra Noska a jeho partnerky se jedná o další známé osobnosti, které si zkusí život ve zcela odlišných podmínkách, než na jaké jsou zvyklé.

Během natáčení práskla na hvězdu seriálu Vyprávěj jeho partnerka, že musí močit vsedě. Uvidíme, jestli na sebe Honza s Lukášem také prozradí nějakou pikantnost ze soukromého života.

Ještě v době, kdy byla Honzova kariéra v plenkách, se snažil na sebe upozornit všemi možnými způsoby. Jedním bylo například odhalování pozadí na prestižním filmovém festivalu v Karlových Varech. Toto bouřlivé období má ale zpěvák už dávno za sebou. Se svým životním partnerem vede spokojený život ve společném hnízdečku lásky a ve většině případů je o něm slyšet zejména ve spojitosti s prací.

Pořád pracuje

Jan Bendig totiž rozhodně nezahálí. Jako zpěvák je hlavně v romské komunitě na roztrhání a kromě koncertů se zabývá i natáčením komediálních seriálů pro vlastní YouTube kanál pod názvem Romflix. Přesto si ale udělal čas a rozhodl se přijmout výzvu v podobě Výměny manželek.

Své místo v domácnosti si vymění s paní Růženou a sám si vyzkouší, jaké to je starat se o tři cizí ratolesti. Ačkoli má zpěvák bohaté zkušenosti s rozmazlováním svého psího "miminka", čivavího kluka Koudyho, starost o děti bude přece jen zcela novou zkušeností v Honzově životě.

Nejsou jediní

Jan a Lukáš zdaleka nejsou prvním homosexuálním párem, který se Výměny zúčastnil. V minulosti se v pořadu, který můžete pravidelně sledovat na TV Nova nebo internetové platformě Voyo, objevil i excentrický módní návrhář Osmany Laffita (56) se svým manželem Guyem Pascalem Gheysensem či Matěj Stropnický (38) s hercem Danielem Krejčíkem (27).

Zajímavé je, že oba výše zmíněné páry šly do reality show, aby si vyzkoušely, jestli se dokážou starat o dítě, protože právě rozšíření rodiny bylo to, co jejich vztahu v té době možná zdánlivě chybělo. Necháme se tedy překvapit, zda Honzu s Lukášem vedly stejné pohnutky, nebo si prostě jen chtěli vyzkoušet, jestli bez sebe vydrží deset dlouhých dní.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy