Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Jakuba (8) zneužívala slizká macecha: Ta svině si zaslouží mučit, zuří lidé

Chlapec byl brutálně týrán.
Zdroj: Pixabay
Čtenáři reagují

Případ zneužívání malého, dnes osmiletého chlapce macechou (27) vyvolal velkou vlnu rozbouřených reakcí. Zdravotní sestře z Plzeňska hrozí za dlouhodobé týrání šest let vězení, ale lidé jsou k této délce trestu skeptičtí. Podle nich by měla za mřížemi zůstat na doživotí, protože si chlapec toto děsivé trauma ponese s sebou celý život.

Sedmadvacetiletá macecha, povoláním zdravotní sestra, stanula ve čtvrtek 8. července před soudem za to, že od roku 2017 měla podle státního zástupce opakovaně týrat dnes již osmiletého Jakuba. „Zavírala nezletilého do kumbálu a nechala ho tam, až se počůral a pokakal. Pak ho nechala výkaly a moč rukama po sobě uklidit,” četl ve čtvrtek obžalobu státní zástupce Martin Rykl.

Kromě týrání ale měla zdravotní sestra podle spisu malého chlapce také sexuálně zneužívat. „Přivazovala ho lepicí páskou k posteli nebo ho zabalila do černého gumového pytle, do pusy mu dala erotický roubík a na hlavu nasadila plynovou masku,” šokoval Rykl.

Trauma si ponese celý život

Lidé byli naprosto otřeseni, když si přečetli, co všechno měla žena chlapci provádět. „Z toho bude traumatizovaný po zbytek života,” píše jedna z uživatelek.

Další se pozastavovali nad tím, jak je možné, že jí za takové chování hrozí jen šest let za mřížemi. „Jedině trest smrti! Jinak vyleze dřív za dobré chování a bude to opakovat. Já doufám, že jí dají v base co pro to,” píše rozhořčeně další. „Asi by nebylo od věci přehodnotit a zvýšit sazbu trestů. Kluk bude do konce života na nervy a ta svině bude za 3 roky venku,” hrozí se další.

A co otec a matka?

Lidé se také ptají, kde byl celou dobu otec chlapečka a zda je možné, že by si ničeho nevšiml. To je velmi nepravděpodobné, vzhledem k tomu, v jaké míře byl chlapec týraný. „Takové lidi bych nechala kastrovat a klidně i dlouhou dobu mučila. Žádný trest není dostačující za to, co musel chlapeček přetrpět. Trest patří rodičům. Otci za to, že tu zrůdu přivedl synovi do života, a matce za to, že si ničeho nevšimla,” píše další.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy