Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Jakub Vágner ukázal první fotku dcery Kayi: Chlap může být sebevětší tvrďák, ale slzy se derou do očí

Svatební foto novomanželů Vágnerových.
Zdroj: foto Petr Gebauer/se souhlasem Jakuba Vágnera
+ Další 4 fotografie
dcera

Slavný rybářský manželský pár Jakub (40) a Claudia (31) Vágnerovi se stali rodiči. Informaci, kterou jako první zveřejnil server blesk.cz, potvrdil v neděli i sám novopečený tatínek. Ačkoliv na svůj Instagram zásadně nepřidává jiné snímky než ty, které se týkají jeho práce, tentokrát udělal výjimku. Narozením dcery se mu změnil celý dosavadní život, a proto se podělil se svými fanoušky o vůbec první dojemnou fotografii se svou prvorozenou dcerou. 

Jakub Vágner a jeho dojemný příspěvek

Jakub Vágner se zakládáním rodiny dlouho otálel. Pak ale do jeho života vplula krásná německá rybářka Claudia. Přeskočila mezi nimi jiskra a svou lásku stvrdili nejen svatebním obřadem, ale i zprávou, že se brzy stanou rodiči. Doba od jejich listopadové veselky uplynula jako voda a Jakub s Claudií konečně přivítali na svět svou prvorozenou dceru, které dali netradiční jméno Kaya.

"Všichni kolem mě už měli a mají děti. Snad jen Jaromír Jágr byl o něco více pozadu než já," napsal Jakub na svůj Instagram. "Každý vám řekne 'Jen počkej, to ti změní život…' Zatím nemohu soudit. I když dnes už trošku ano. V životě jsem viděl opravdu nádherná místa. Procestoval jsem v podstatě celý svět a zažil magické chvíle, které ani slovy nelze popsat," pokračoval ve statusu, kterým chtěl svým fanouškům sdělit radostnou novinu.

Jakub, který na sociální síť umístil roztomilou fotku, na níž ho miniaturní ručička novorozence drží za prst u ruky, se nečekaně svěřil s novou životní zkušeností. Byl totiž své milované ženě oporou, když se jeho dcera Kaya drala na svět.

"Vidíte svou ženu, která křičí bolestí, aby na svět přivedla úplně nový život. Můžete slyšet tisíce příběhů, ale najednou je to realita a to celkem drsná. Chlap může být sebevětší tvrďák, ale slzy se derou do očí. Rádi byste své ženě pomohli od bolesti, ale nejde to," svěřil se rybář, kterému lámalo srdce, že nemůže své ženě pomoct.

Statečná Claudia

"Je to pradávný rituál, který stvořila sama příroda. Nečekejte porod jak z amerického filmu. Je to krev, pot a křik, který jste doposud nikdy nezažili. Nepředstavitelná porce emocí, která je pro chlapa jako diváka děsivá, ale překrásná zároveň. Pak se ozve křik miminka, pláč maminky a váš celoživotní otisk je na světě," popsal chvíle, které bude ve svém srdci nosit už navždy.

Rybářovy holky

Novopečený tatínek zároveň přiznal, že být přítomen narození vlastního dítěte je nepopsatelný okamžik, který se musí zažít. "Vše, co jsem viděl a zažil, najednou získává úplně nový rozměr. Vlastně to ještě asi pořádně nechápu. Jsem táta a mám dceru. Tak mám doma teď tři holky. Claudii, Kayu a fenku Belu," radoval se rybář, který se stal tatínkem poprvé.

"Jsem hrdý na svou ženu a jestli jsem k ní do této doby choval veliký respekt, lásku a úctu, pak jsou tyto city nyní mnohem silnější. Má největší hrdinka Claudia mi dala malou rybářku Kayu. Budu je milovat až do konce svých dnů," vyznal se na závěr ze svých citů ke své maželce i dceři.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy