Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Jakub Vágner se oženil na Vltavě: Ano řekl uhrančivé rybářce Claudii

Jakub Vágner si vzal krásnou rybářku Claudii.
Zdroj: profimedia / Claudia Darga / koláž eXtra.cz
+ Další 4 fotografie
svatba

Rybář Jakub Vágner (39) se dle informací deníku Blesk v sobotu oženil. Za ženu si vzal svou krásnou rybářku Claudii Dargu, která má kořeny v Německu. Novomanželský pár si řekl ano během plavby lodí po Vltavě. Tohle je jeho krásná nevěsta.

Známý rybář Jakub Vágner oznámil vztah s jednou z nejkrásnějších rybářek Evropy - Claudií Dargou - v loňském roce. Dle informací deníku Blesk vstoupili do svazku manželského v sobotu v Praze.

Svatebčané se nalodili nedaleko Slovanského ostrova a odpluli po Vltavě směrem ke Karlovu mostu, kde si i řekli své ano.

Pár sdílí stejnou vášeň

Krásná nevěsta oblékla dlouhé bílé šaty, přes ramena si kvůli chladnému počasí přehodila bílé kožešinové paletko, svatební kytici zvolila barevnou. Jakub Vágner oblékl smoking, který doplnil cylindrem a hůlkou v ruce. Po obřadu mělo dojít i na tradice, jako je rozbíjení talíře a společné uklízení pro štěstí. Svatby se účastnili i Jakubovi rodiče - otec Karel Vágner a maminka Monika.

Jakub Vágner byl před vztahem s Claudií spokojovaný s modelkou Eliškou Bučkovou. Po jejich rozchodu se věnoval zejména své vášni rybaření, kterou sdílí i se svou půvabnou novomanželkou, která pro něj bude zajisté ten nejvzácnější životní úlovek.


Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy