Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Jakub Bína drsně odsoudil Jacka: Simulant, co vyhrožuje ženám. Mikýř mu málem vlepil facku, tvrdí

+ Dalších 13 fotografií

Jack je velmi kontroverzní postava letošního Survivoru. Zatímco někteří jeho hru oceňují, druzí ho nesnášejí. Trnem v oku byl i Jakubu Bínovi, který ze soutěže odstoupil kvůli zdravotním komplikacím. V pořadu eXtra Host poodkryl zákulisí a bez servítků přiznal, že Jackovo chování bylo těžce přes čáru. Vyhrožoval prý ženám a Mikýř měl co dělat, aby mu nevrazil facku. 

Jakub Bína ze Survivoru sice jako vítěz neodešel, ale na ostrově strávil dostatečně dlouhou dobu, aby si udělal názor na ostatní členy kmene. V žaludku mu leží zejména Jack, o jehož chování se rozpovídal v pořadu eXtra Host. Podle Jakuba bylo jeho chování těžce za hranou.


Ačkoli Mikýř působí jako největší kliďas, údajně měl co dělat, aby nevlepil Jackovi facku. "Myslím si, že Mikýř tomu byl ještě blíže než já. Daleko blíže byl. Já jsem mu potom jenom říkal, aby mu ji dal," říká se smíchem. "To bylo strašný. On nás tam obvinil z rasismu, a to několikrát. Absolutně jsem si s ním nesedl a nerozumím mu. On bude určitě někde uvnitř zraněný. Chtěl jsem ho dostat jenom pryč," dodává.

Celý rozhovor s Jakubem Bínou v pořadu eXtra Host si můžete přehrát zde:


Jakub usvědčil Jacka ze simulování úrazu

Podle Kuby měl Jack vyhrožovat ženám v Lovcích. "On mě štval. Nebudu se koukat, ale zařvu na něj, protože se chová jako debil. Nemám problém na něj zvýšit hlas a nenechám, aby tam vyhrožoval Janče. To pro mě byl strop. V tu chvíli už jsem neměl povinnost chovat se k němu hezky. Když přede mnou vyhrožuje ženský, tak pro mě skončil. Tohle by se nikdy nemělo stát. Hodně mi to vadilo," popisuje Jackovo nevhodné chování v kmenu.


Jack měl na ostrově neustále vyvolávat jeden konflikt za druhým. "On se mnou jel hádky pět hodin denně kvůli blbostem. Neustále tam vyvolával konflikty. Je to člověk, kterého já nevydýchám. Už to vypadalo, že to utichne, ale on pak přišel znovu. Říkal nejdříve, že je to kvůli tomu, že je černý, potom že je starý a potom zase, že je z Egypta, a já nenávidím výmluvy," vysvětluje.

Kvůli svému zranění se Jack neúčastnil několika soubojů, protože mu to lékaři nedoporučili. Bína mu však zdravotní potíže nevěřil: "Tak on nejdříve přišel, že má ten sval utržený, potom že natržený a pak natažený. Pokud měl takové problémy, že nemůže chodit, ale on mohl, tak proč neodešel. Jednu soutěž běží jako blázen a druhý den už nemůže," nechápe Bína a říká, že doufá, že se z Jackovy strany snad nejedná o taktiku, jak šetřit síly.

Survivor 2024

Třetí řada úspěšné reality show Survivor, kterou začala vysílat TV Nova na začátku roku 2024. Natáčí se v Dominikánské republice a hraje se nejen o titul Survivor 2024, ale také o výhru 2 500 000 Kč.

Premiéra: 27. února 2024 na Voyo (od 5. března 2024 na TV Nova)

Survivor 2024: Soutěžící a moderátor

Hlavním lákadlem byla účast Ornelly Koktové, která však soutěž poměrně brzy z vlastní vůle opustila. Mezi dalšími soutěžícími jsou například Martin "Mikýř" Mikyska, Samuel "Pirát" Krištofič či Martin Prágr.

Moderátorem je jako vždy Ondřej Novotný.

Předchozí řady Survivor Česko & Slovensko: 2022, 2023.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy