Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Jako matka s dcerou: Anife Vyskočilová na babičku rozhodně nevypadá!

Anife vůbec jako babička nevypadá!
Zdroj: Se souhlasem Anife Vyskočilové
+ Další 3 fotografie
Babička

Krásná Anife Vyskočilová (47) má neustále plno práce. Nejenže se stará o svou kavárnu, na kterou je pyšná, ale chodí hlídat také svou malou vnučku Lauru Vivienne. Ta je prý celá po babičce.

Bývalá orientální tanečnice a herečka Anife Vyskočilová si před lety založila kavárnu. Říká, že má vždy dobrý pocit z toho, že peníze vydělává poctivě a svým návštěvníkům se snaží předat jen to nejlepší.

Kromě práce jí hodně času zabírá také rodina. Její syn Harry (31) má totiž malou dcerku Lauru Vivienne (2), kterou Anife často a ráda hlídá. „Vnučka je po mně. Má koule po babičce. Lidé si velmi často myslí, že je to moje dcera, ale já s hrdostí odpovídám, že je to dcera mého syna,” nechala se slyšet před časem pro web Super.

Je ráda, že má svůj klid

Dodala také, že svou vnučku nade vše miluje, ale je ráda, že ve svém věku nemá vlastní malé dítě jako mnoho jejích vrstevnic. „U vlastního dítěte si člověk uvědomí, že mnoho věcí nestihl. Všechno, co jsem nedala svému dítěti, nyní předávám vnučce. Na druhou stranu jsem šťastná, že nemám v tomto věku dítě jako mé vrstevnice. Pohladím si svou holčičku, večer ji předám mamince a je klid,” prozradila otevřeně bývalá manželka herce Ivana Vyskočila (75).

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy