Trendy
Výměna manželek 2024 Sedm schodů k moci válka na Ukrajině Survivor 2024

Jako Einstein Einsteinovi: Podívejte se, jak vypadá německá verze Vojty Kotka

Německý Vojta Kotek je herec Tom Back z Kobry 11.
Zdroj: Se souhlasem TV Prima
+ Další 2 fotografie
galerie

Prima uvede nový seriál Einstein, který má svůj původ v Německu, kde je jeho hlavní hvězdou i herec z Kobry 11. V české verzi se jako hlavní vyšetřovatelé představí Vojta Kotek (33) s Annou Polívkovou (42). Jak moc jsou si podobní hlavní představitelé primácké verze seriálu s originálem? Už na první pohled je jasné, že v obou zemích obsadili do hlavní role velké fešáky. 

Nový seriál televize Prima Einstein má své kořeny v Německu. Je tam tak populární, že se dočkal tří sérií.

Vojtěch Kotek vs. Tom Back

Vojtěch Kotek ztvární profesora Filipa Koeniga, poradce při vyšetřování vražd, jenž by měl být pravnukem Alberta Einsteina. V německé verzi hraje hlavní roli herec Tom Back. Pokud se vám tvář Toma Backa zdá povědomá, nejspíš jste ho viděli v seriálu Kobra 11. Německý herec, který zpívá, profesionálně tančí a umí hrát na několik hudebních nástrojů, šermuje, hraje fotbal, tenis a plynně se domluví anglicky, francouzsky a samozřejmě německy, je pro roli geniálního vědce jako stvořený. V této rozmanitosti koníčků a uměleckého talentu si jsou hlavní představitelé podobní.

Anna Polívková vs. Annika Ernst

Herečka Anna Polívková ztvární po boku Vojty Kotka hlavní ženskou roli, parťačku Vojty Kotka Lenku Vrabcovou, která není žádné ořezávátko. Stejně jako Anna Polívková má i německá herečka Annika bohatou hereckou průpravu. Annika začínala svou hereckou kariéru na gymnáziu, kde navštěvovala dramatický seminář. Díky němu se dostala na tři měsíce do New Yorku, kde mohla okusit herecký workshop. Jakmile dokončila hereckou školu, nabídky se jí jen hrnuly, šla z jedné role do druhé a nyní už má na svém kontě několik seriálů.

Jedné z rolí se chopí i krásná česká herečka Eva Josefíková, jež ztvární Soňu.

V galerii se podívejte, jak se podařilo tvůrcům typově spojit české herce s těmi německými.


Ornella vzdala snahy o usmíření s matkou. Už mě to obtěžuje, říká a přiznala, že dvě z jejích dětí babičku nikdy nepoznaly

Související články

Další články

Nejnovější kauzy