Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Jaká matka, taková dcera: Irena Obermannová se po šedesátce svlékla donaha

Irena Obermannová a Berenika Kohoutová.
Zdroj: Herminapress
+ Další 4 fotografie
Nahota

Scenáristka a dramaturgyně Irena Obermannová své fanoušky na Facebooku pořádně šokovala. Na své jedenašedesáté narozeniny přidala fotografii, na níž má pouze kalhotky a prsa si zakrývá mobilem a rukou. Vypadá to, jako by se inspirovala u své dcery, herečky Bereniky Kohoutové (32), která na své sociální sítě často přidává odvážné snímky.

Scenáristka Irena Obermannová rozhodně ví, jak zaujmout. Na svůj Facebook přidala v den svých jedenašedesátých narozenin velmi odvážnou fotografii. Stojí na ní před zrcadlem jen v kalhotkách, zatímco rukama a mobilem si zakrývá ňadra.

„Konečně jednašedesát! Všem děkuju za přání. Vážím si každého z nich, děkuji vám všem. Mládí v trapu, začíná legrace!“ napsala k nahému snímku.

Reakce sledujících na Obermannovou

Reakce lidí na sebe nenechaly dlouho čekat. „Irenko, věk je jen číslo a vy vypadáte skvěle,“ napsala uživatelka Lenka. Jsi nejkrásnější česká spisovatelka,“ napsala Ida. Jste odvážná, ale pořád krásná žena. Moc Vám fandím a ráda čtu Vaše knihy,“ přidala se Veronika. Vypadá to, jako kdyby se Irena inspirovala svou dcerou Berenikou Kohoutovou, která na své sociální sítě taktéž přidává plno odvážných fotografií.

V komentářích se však našlo i několik negativních poznámek. „Svět se v prdel obrací,“ napsal uživatel Tommi. „Hnusné a odporné. Václava Havla nechte na pokoji, na Dagmar Havlovou nemáte v ničem,“ pustila se do ní uživatelka Šárka.

Poměr s Havlem

Právě poslední zmiňovaná uživatelka narážela na milenecký poměr, který měla Obermannová udržovat s tehdejším prezidentem Václavem Havlem. Ten byl totiž v té době již s Dagmar Havlovou.

Pro Blesk před lety prozradila, jak vypadala jejich rande. „Zavolal, zeptal se, kdy mám čas a kdy se můžeme vidět. No, úplně normální to zas nebylo, třeba první schůzka byla domluvena přes jeho asistenta. A já jsem na něj dlouho neměla telefon. A ani jsem si o něj neřekla – dal mi ho až po roce,“ prozradila Obermannová.

„Celá jeho kancelář věděla, že se se mnou stýká. O těch intimních věcech možná pochybovali. Pořád jsem slyšela, jak je na tom špatně, ale se mnou byl nádherně zdravý. Choval se jako kluk plný života, blbli jsme spolu, smáli se, zlobili,“ nechala se ještě slyšet.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy