Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Jak šel čas s Evou Decastelo: Ve 45 letech vypadá snad líp, než v době, kdy pózovala pro Playboy

Eva Decastelo slaví 45. narozeniny.
Zdroj: koláž eXtra.cz/Se souhlasem Evy Decastelo
+ Dalších 19 fotografií
Narozeniny

Zní to neuvěřitelně, ale je to tak. Slavná herečka a moderátorka Eva Decastelo slaví 45. narozeniny. Jak šel čas s bývalou hvězdou natáčení filmů pro dospělé? Redakce eXtra.cz si připravila ohlédnutí za jejím životem. 

Krásná Eva Decastelo se od čtrnácti let věnovala modelingu. Během let na střední škole poprvé odcestovala do USA, kde krátce nakoukla i do porno průmyslu. Objevila se v časopisech jako například Penthouse, Hustler, a dokonce se dostala na titulku pánského časopis Playboy.

V roce 1997 vyhrála konkurz v Divadle Na zábradlí na komedii Nahniličko, kde hrála několik let. Objevila se také v zahraničních filmech a seriálech, jako například v americkém filmu Immortal s hercem Lorenzem Lamasem či ve filmech Panic je nanic a Bolero. Delší dobu hrála také v českém nekonečném seriálu Ulice.

Do většího povědomí diváků se dostala jako moderátorka reality show Big Brother, která se nyní vrátí na obrazovky TV Nova. Kromě toho působila také ve Snídani s Novou, na hudebním kanále Óčko nebo v Top Star magazínu na Primě.

Vztahy Evy Decastelo

V roce 2009 se provdala za spisovatele, kreativního producenta a publicistu Reného Decastela. Zdálo se, že jejich manželství překoná všechno a dvojice spolu skončí navždy. Poté však přišel pro fanoušky velký šok, když pár po 13 letech oznámil rozchod. Na rozvodu se domluvili poklidně a předem. Jejich dvě děti to prý vzaly dobře. "Dokážeme se domluvit, s dětmi fungujeme, jsme rozvedení a máme nastavenou střídavou péči a v rámci toho nějak fungujeme, a to je pro nás hlavní," řekl nedávno René pro eXtra.cz.

Zanedlouho ale smutek vystřídala radost. Do života Evy Decastelo vstoupil jiný muž, a to fotograf Tomáš Třeštík. S ním už tvoří pár víc jak rok, jak redakce eXtra.cz psala jako první. Vypadá to opravdu na šťastný vztah, protože od té doby zatím mezi nimi neproběhl žádný veřejný konflikt.

Moderátorka slaví sice své 45. narozeniny, ale není to na ní vůbec znát. Stále vypadá sexy, jak se můžete podívat v naší galerii.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy