Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Jak by vypadaly děti Kate a Williama za několik let? Umělá inteligence se na nich vyřádila

Umělá inteligence se na nejmladších členech královské rodiny vyřádila.
Zdroj: koláž eXtra.cz / Leonardo.Ai
+ Dalších 9 fotografií
umělá inteligence

Jen málokterého fanouška britské královské rodiny by nezajímalo, jak budou vypadat děti korunního prince Williama a vévodkyně Kate Middleton za pár let, nebo snad dokonce za několik desítek roků. Zjistit něco takového nyní se však rovná zázraku – a jestli dnes někdo dovede zázraky, tak je to umělá inteligence. Nebo by aspoň být měla. Někdy jsou to totiž spíše zázraky v uvozovkách. Přesvědčila se o tom i redakce eXtra.cz, která se rozhodla využít služeb inteligentního generátoru Leonardo.Ai.

Nejstaršímu potomkovi prince Williama a Kate Middleton, který před lety dostal jméno George, je dnes už 10 let.  Leonardo.Ai upravoval fotografii, kterou pořídila jeho maminka Kate k chlapcovým osmým narozeninám. Redakce eXtra.cz nejprve chtěla nejstaršího vnuka krále Karla III. vidět jako 18letého mladíka. To se v jeho rysech dal ještě docela jasně rozpoznat Georgův otec.

Podezřelá změna se projevila až v princových „umělých“ třiceti. Naplno se zde totiž objevilo podezření, že by umělá inteligence mohla vědět něco více než my ostatní – George je totiž na tomto snímku podobný spíše svému strýci Harrymu, vévodovi ze Sussexu.


Lysinka se nezapře

Princezna Charlotte, prostřední z dětí Williama a Kate, oslavila v květnu osmé narozeniny. Na výchozí fotografii, se kterou Leonardo.Ai pracoval – opět pořízené její maminkou a princeznou z Walesu – je však čerstvě sedmiletá. Jako 30letá žena pak připomíná především svého dědečka, současného panovníka Karla.

Když se umělá inteligence pokusila o zobrazení její mužské podoby, nečekaně se ukázala spíše podobizna Ježíše. Z fotografie pořízené v době kolem osmých narozenin princezny už je přeci jen více patrná její podoba s mladou Kate.

Nejmladší sourozenec, teprve pětiletý princ Louis, by podle umělé inteligence jako dospělý muž mohl klidně dělat dvojníka opět svému strýci, princi Harrymu. Patrná je v jeho případě i lysinka na hlavě – poznávací znamení mužských příslušníků královského rodu.


Třešničku na dortu pak představuje upravený snímek, kde Louise ve školní uniformě vedou oba rodiče za ruce. V obličeji sice zestárl, a to tak, že ze všeho nejvíce připomíná svého otce Williama, zato ale moc nevyrostl. S tím si už umělá inteligence totiž neporadila. Když vezmeme v potaz grotesknost výjevu, není to vlastně až tolik na škodu.

Na snímky se můžete podívat v galerii.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy