Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Ivka z MasterChefa šla do naha. Na pikantních fotkách tasila své ženské zbraně

MasterChef: Ivka Sarauerová odhodila svršky a ukázala své ženské zbraně. Známá blondýnka nafotila sérii pikantních snímků
Zdroj: koláž eXtra.cz/Se svolením Iva Sarauerová
+ Dalších 10 fotografií
Žhavé fotky

Finalistka MasterChef 2020 Iva Sarauerová nejednou ukázala, že se toho rozhodně nebojí. A jinak tomu není ani nyní, Ivka totiž nafotila sérii pikantních snímků a pochlubila se nejen svým vypracovaným tělem, ale odhalila také své ženské zbraně. Žhavé fotky má redakce eXtra.cz exkluzivně k dispozici. Takhle tuhle známou blonďatou cukrářku rozhodně neznáte, ukázala se i nahoře bez! 

Jestli jí něco skutečně nedělá problém, pak je to poutat pozornost a vyvolávat rozruch, i když ne za každou cenu a záměrně. Už před třemi lety byla Iva Sarauerová, které nikdo neřekne jinak než Ivka, asi tou vůbec nejvýraznější a nejvýstřednější účastnicí pořadu MasterChef Česko 2020. Výrazné tetování, ikonický blond krátký sestřih, vždy šla zkrátka proti proudu.

Mezi fanoušky pořadu byla velmi oblíbená a v kuchyni převáděla perfektní výkony, přesto si nakonec vítězný triumf neodnesla. Ivka jako finalistka skončila na 4. místě a kromě jedinečných zkušeností a zážitků, které zužitkovává do dneška, si odnesla především přátelství. Stále má velmi blízko k soutěžícímu Pavlu Berkymu, se kterým nyní propojila síly i na společném projektu, v jehož rámci se Ivka ukázala tak, jak ji rozhodně neznáte.


Ivka nafotila své nejžhavější snímky

Potkali se v kuchyni MasterChefa a po letech společně vytvořili oděvní kolekci, ve které vzdali hold svým dalším dvěma vášním – designu a fitness. Pavel jako módní návrhář a Ivka jako zapálená fitnesska vytvořili společnou designovou sportovní kolekci. Právě v rámci jejího focení se Ivka odvázala a nafotila hned několik pikantních snímků, které nejednomu z fanoušků možná nedají spát.

Zapózovala nahoře bez a pochlubila se nejen tělem pevným jako skála, ale také svými ženskými zbraněmi. Na výsledek se můžete podívat v galerii, redakce eXtra.cz má snímky exkluzivně k dispozici.


“Jedná se o volnočasové kousky s designovými prvky, které si můžete vzít jak do fitka, tak do města a nemusíte se za ně stydět,” říká o kolekci Pavel. “Dlouho jsem snila o vlastní kolekci oblečení, protože je pro mě nesmírně důležité se v oblečení během dne, ale i při cvičení cítit dobře. Mám ráda volnost i střihy a materiály, které podtrhnou přednosti a zároveň skryjí nedostatky. A taková naše společná kolekce přesně je!” dodává Ivka v oficiální tiskové zprávě. Kolekce obsahuje hned několik kousků a je vyrobena z lokálních materiálů v chráněné dílně v Uherském Hradišti. Během tvoření i následného focení se dvojice pořádně vyřádila a na výsledek se můžete podívat v galerii.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy