Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Iveta Vítová se pochlubila prvním snímkem miminka, těhotenství tajila

Iveta Vítová se pochlubila prvním snímkem miminka, těhotenství tajila
Zdroj: Se souhlasem Ivety Vítové
+ Dalších 5 fotografií
Těhotná

Iveta Vítová (37) se pochlubila prvním snímkem miminka. To čeká se svým manželem Jaroslavem. Těhotenství se jí podařilo tajit neuvěřitelných pět měsíců, pak ale šla s radostnou zprávou ven.

Těhotenství skrývala

"Můj malý zázrak," překvapila prvním snímkem miminka Iveta Lutovská Vítová. Ta je ve 26. týdnu těhotenství. Těhotenství skrývala pět měsíců, nakonec radostnou novinku na svém instagramovém profilu fanouškům ale odtajnila.

Navíc se teď pochlubila fotkou z gynekologie, na kterém je krásně vyobrazen její malý uzlíček štěstí. A Iveta hned potvrdila, že geny se rozhodně nezapřou.

Geny nezapřeš

"Vypadá úplně stejně jako tehdy Aný. Budu mít stejné miminko," zaradovala se půvabná modelka, která je už maminkou dvou dětí, Anety a Adama. Třetího potomka čeká se svým manželem Jaroslavem Vítem.

Na miminko se spanilá moderátorka už nesmírně těší a nijak se tím netají. Jen doufá, že bude dobře spát a nedá jí příliš zabrat. Na roztomilou fotku zareagoval i Václav Noid Bárta (40), který napsal, že už se na nový přírůstek rodiny Vítových moc těší.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy