Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Iveta si posledním dílem u diváků šplhla: Oceňují méně deprese, dráždí je ale postava Pagáčové

Chvíle štěstí se střídají s chvilkami krize.
Zdroj: Se souhlasem Voyo/TV Nova
+ Dalších 10 fotografií
poslední díl

Třetí a poslední díl druhé řady minisérie Iveta hodnotí diváci jako dosud nejlepší nejen v rámci druhé série, ale jako vůbec nejlepší z celého seriálu. Pokračování životopisného počinu z dílny videotéky Voyo mapuje život zpěvačky Ivety Bartošové (†48) v průběhu devadesátých let. Zobrazuje tak její soužití s textařem a skladatelem Ladislavem Štaidlem (†75), únos a následný soudní spor s Romanem Třískou nebo narození syna Artura. Jako „naprostou bombu“ třetí díl hodnotí i jeden z uživatelů webu ČSFD.cz.

Proč se tvůrci tímto směrem neubírali celou sérii?! (…) Tento díl měl naprosto všechno a úplně mě dostal. Hltala jsem každou scénu od začátku do konce a nemohla jsem z něj spustit oči. Krásně a citlivě natočeno. Konečně nevidíme samé skandály, scény nepřeskakují po každé minutě úplně někam mimo a nesrší na nás depresivní atmosféra,“ zní pětihvězdičkový komentář hodnotitelky lucij68ee14.

Jedním z ústředních témat dílu je obsazení Ivety Bartošové (Anna Fialová) skladatelem Karlem Svobodou (†68), ​kterého hraje Sašou Rašilovem (50), do muzikálu Dracula. Končí tak její pauza v kariéře po narození syna Artura. Proti tomu však stál podle scenáristů seriálu právě Ladislav Štaidl, jehož hraje Ondřej Brzobohatý (40).

Tajemný manželský pár Bláhových

Předchozí díly mi přišly v některých momentech spíše jako fikce, kde jsem si chvílemi nebyla jistá, zda je ještě příběh vůbec o Ivetě. Ač jsem se snažila záměr tvůrců pochopit s tím, že Iveta ve svém životě nebyla asi vždy sluníčko a bylo potřeba poodkrýt i její stinné stránky, tak mi pořád stejně přišlo, že z Ivety dělají až moc totální naivku, která snad nebyla nikdy normální,“ pokračuje ve svém hodnocení uživatelka ČSFD.cz.

„Situaci nepomáhal i fakt, že ne všechny momenty byly přesné ve srovnání s realitou. Tady mi to konečně přišlo autentičtější,“ dodává, co jí na posledním díle nejvíce zaujalo. Některé diváky ale dráždí role postav manželů Bláhových ztvárněných Patricií Pagáčovou (34) a Danielem Kadlecem (23). Pravý důvod, proč seriál v průběhu času sleduje vedle Bartošové i jejich životy, zatím tvůrci zcela neodhalili.

Fanoušci si tak musejí počkat do chystané závěrečné třetí řady minisérie. Ta se údajně přesune do posledních let zpěvaččina života a jejího tehdejšího manžela Josefa Rychtáře (65) v ní podle našich informací ztvární David Prachař (64).

„Jestli opravdu (tvůrci) dvě sezóny natahovali nesmyslnou nesouvisející dějovou linku s vojákem, aby ji na konci třetího dílu naprosto idiotsky spojili s Ivetou, tak končím,“ nelíbí se uživatelce Anet21.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy