Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Ivana Gottová s dcerami na koncertu Ztraceného: Dobrou náladu jim nevzal ani déšť

+ Dalších 24 fotografií

Sobotní koncert Marka Ztraceného (38) si opět nenechaly ujít tisíce lidí. Mezi hosty tentokrát byla i vdova po zesnulém zpěvákovi Karlu Gottovi (†80) Ivana Gottová (47), která přišla v doprovodu dcer Charlotte Elly (17) a Nelly Sofie (15). Na místě je zachytil reportér eXtra.cz.

Tento víkend patří Marku Ztracenému. Od pátku do neděle se totiž konají koncerty v pražském Edenu, kam dorazily desítky tisíc lidí. Ten sobotní si navíc nenechala ujít ani vdova po zesnulém Karlu Gottovi, Ivana Gottová.

Marek Ztracený pro ni nechal poslat auto a podle informací redaktora eXtra.cz měla full servis. Celou dobu navíc strávila s novomanželkou Marka Ztraceného Marcelou, o jejichž svatbě se veřejnost dozvěděla až na sobotním koncertě. Ivana s sebou vzala i dcery Charlotte Ellu a Nelly Sofii, ovšem z koncertu skupinka odešla ještě před koncem. Zřejmě aby se vyhnula tlačenicím.

Zpěvák promítl svatební video a své ženě, s níž má dnes už dvanáctiletého syna Marka, se přede všemi omluvil. „Marcelo, promiň, že to tak trvalo,“ řekl. Syn, se kterým dokonce odehrál jednu písničku, je důvodem, proč se Ztracený rozhodl dát si od koncertování pauzu. „Já jsem v jednu chvíli pochopil, jak strašně to letí. Uvědomil jsem si, že mám doma dvanáctiletého kluka a že mi zbývají možná dva až tři roky jeho dětského života, kdy mě ještě bude chtít. A já si uvědomuju, že čas nejde vrátit. Koncertovat můžu, i když mi bude šedesát. Chci vás poprosit, abyste na nás počkali,“ vysvětlil. Na pódiu se na jeho natřískaném koncertu objevili mimo jiné i Karel Roden či Rytmus.

Ztracený přepisuje dějiny

Marku Ztracenému se podařilo zcela vyprodat pražský Eden, který je domovem fotbalového klubu Slavie. Zpěvák uspořádal během tří po sobě jdoucích dnů tři napěchované koncerty, přičemž lístky si na ně koupilo závratných 105 tisíc lidí. Dokonce tak pokořil dosud nejnavštěvovanější české interprety, skupiny Elán, Kabát nebo bratry Nedvědy na Strahově, na které přišlo kolem 70 tisíc lidí, jak napsal před časem web Čti doma.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy