Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Iva Pazderková otevřeně o svých psychických problémech: Terapie kvůli nízkému sebevědomí

+ Dalších 6 fotografií

Herečka a zpěvačka Iva Pazderková (43) je krásná, talentovaná, úspěšná, přesto tyto věci sama na sobě nevidí a má tendenci se stále podceňovat. Proto pravidelně navštěvuje terapeuta a doporučuje to všem lidem, kteří si potřebují promluvit, jak řekla v rozhovoru pro eXtra.cz.

Iva Pazderková má za sebou řadu úspěchů. Postoupila například do finále 1. řady Tvoje tvář má známý hlas, kde musela překonat své strachy a odhodit stud stranou. Její stand-up komický výstup "Blbá blondýna" baví dodnes mnoho lidí a pomohl jí zpočátku si vytvořit image. V roce 2021 soutěžila v náročné disciplíně Bikini fitness, kdy na sobě neměla ani gram tuku a podařilo se jí získat úžasné šesté místo. A takto bychom mohli pokračovat dál.


Ačkoli by měla mít ze sebe radost, opak je pravdou. Vnitřně se ve své hlavě stále podceňuje a má zbytečně nízké sebevědomí. Kde se to v ní bere? "To bychom tu mohli být pár hodin. Ale můj terapeut už mi to prozradil několikrát. Občas si zajdu k terapeutovi, ono je dobré o tom mluvit s někým, kdo k vám nemá citovou vazbu. Pro mě je to součást duševní hygieny už roky," svěřila se Pazderková pro eXtra.cz. Herečka se přišla podívat na premiéru muzikálu Anděl Páně.


Vztah na dálku

A jak vypadá její vztah s tureckým přítelem? "Je to stále stejné," odpověděla smutně Iva, která se snaží svému příteli získat vízum do ČR. Není to ale jednoduchá cesta. „Nic se nezměnilo. Naopak si myslím, že podmínky budou ještě horší – kvůli tomu, jak tam dopadly volby,“ řekla před časem Iva pro eXtra.cz.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy