Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Iva Kubelková se pochlubila mladší dcerou: Z Karolíny roste uhrančivá kráska

Iva Kubelková se pochlubila mladší dcerou: Z Karolíny roste uhrančivá kráska
Zdroj: Se souhlasem I. Kubelkové / koláž eXtra.cz
+ Další 4 fotografie
podoba

Moderátorka Iva Kubelková (44) se pochlubila svou mladší dcerou Karolínou (12), která je na rozdíl od své krásné starší sestry Natálie (16) uhrančivá brunetka. Z Karolíny je již slečna a lze si povšimnout, že jablko půvabu nepadlo daleko od stromu ani v tomhle případě. S dcerou Natálií se pak dokonce zvěčnila ve stejných plavkách.

"Moje radost, můj miláček Karolínka. Stále trpělivě bereme děti na silná místa, která mají energii a hloubku. Má to smysl," uvedla moderátorka Iva Kubelková ke snímkům s mladší dcerou Karolínou.

Netrvalo dlouho a u snímků se objevila spousta lichotivých komentářů. Fanoušci uvádějí, že nevypadají jako maminka s dcerou, ale jako sestry. "Jablko nespadlo daleko od stromu. Karolínka má nádherné oči a rty, no prostě ta krása se po vás dědí," uvedla jedna ze sledujících. "Jako sestry. Ta vyrostla, Karolínka je krásná slečna," uvádí další. Zda se Karolína chytne ve světě modelingu stejně úspěšně jako její starší sestra Natálie, to je zatím otázkou, ovšem již nyní je jasné, že předpoklady stát se modelkou má veliké.

Aktuálně si užívá Iva Kubelková s rodinou krásné chvíle na dovolené v Řecku, odkud posílá právě i s dcerami pozdravy do Česka. Nechala se také zvěčnit se svou dcerou Natálií, se kterou dokonce oblékly stejné plavky. "Souboj plavek? Tak jsme pro vás chtěly teda zapózovat spolu s Natálkou a asi nic nooo," uvedla Iva úsměvně ke snímku.


Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy