Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Novinářka souložila během reportáže ve swingers klubu, Dánové jsou na rozpacích

Novinářka souložila během reportáže ve swingers klubu, Dánové jsou na rozpacích
Zdroj: Luise Fischerová
AUDIO

Poblíž Kodaně se otevřel swingers klub, kam vyrazila rozhlasová novinářka, aby natočila reportáž. Vzala to svědomitě a se zpovídaným mužem měla intimní styk během vysílání.

Šestadvacetiletá Louise Fischer je velkou žurnalistickou nadějí. Nedávno navštívila klub pro dospělé, který se otevřel po dlouhotrvající koronavirové pandemii, a natočila v něm reportáž.

Jelikož je Louise nezadaná a atmosféra místa ji velmi uchvátila, rozhodla se, že to sama vyzkouší a s mužem, s nímž dělala rozhovor do reportáže, měla sex. A jak informuje web The New York Post, přímo při souloži vysílala do éteru. V jedné chvíli je například slyšet zvuk pleskajících těl, do čehož se novinářka zeptá muže, co vidí. On stroze odpoví: Nádhernou ženu.

Reportáž vyvolala v Dánsku velkou debatu, zda je něco takového etické. Ona sama se však vyjádřila, že to lidé přijali vřele. Většina lidí to hodnotila pozitivně. Myslí si, že to bylo odvážné, popsala novinářka, které se zastala i její domovská stanice. Je super, když se reportéři snaží dělat příběhy netradičním způsobem, sdělila šéfka zpravodajství Radia 4.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy