Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Instanews: Další těhulka na obzoru a maxi ještěr Karlose Vémoly

Instanews: Maxi ještěr Karlose Vémoly a Lada Horová z Like House ve vířivce
Zdroj: Se souhlasem I. Vítové, A. Kalousové a K. Vémoly, koláž eXtra.cz
+ Další fotografie
Fotky uvnitř!

Co nového v Instasvětě? Iveta Lutovská Vítová (37) se brzy stane maminkou, Karlos Vémola (35) vybral pro svého nového krokodýla skutečně neobvyklé jméno, Lada Horová (18) sdílela první fotku zee zákulisí nové reality show Like House a mnoho dalšího!

Mimčo na cestě

Iveta Lutovská Vítová (37) oznámila, že je v šestém měsíci těhotenství! Česká modelka a moderátorka navíc prozradila, že už ví, jestli se jí narodí holčička anebo chlapeček. Odhalit to svým fanouškům ale ještě nehodlá.

Nový mazlíček

Karlos Vémola (35) si pořídil nového krokodýla. Když mu nezvyklý mazlíček dorazil domů, musel pro něj zápasník vymyslet nějaké jméno. Tomuhle elegánovi bude říkat Káčko, protože je podlle něho absolutní gangster.

Absolutně přirozená

"Už mě ty vyretušovaný fotky na Instagramu nebaví. Tohle jsem prostě já, přitozená, jak mě pánbůh stvořil," pobavila Instagram Andrea Kalousová (24) na extrémně zeditované fotce ze slunné Costa Ricy.

Mazlení ve vířivce

Lada Horová (18) z nové reality show Like House se pochlubila první fotkou z vily, ve které stráví s ostatními influencery celé tři měsíce. Už teď má ke klukům podezřele blízko.

Všechno nejlepší!

Mariana Prachařová (27) oslavila narozeniny s rodinou. Smlsla si na limetkovém dortu s mátou a pochlubila se i červenými růžičkami, které dostala. Celou oslavu nezapomněla mladá herečka pro své Insta fanoušky řádně zdokumentovat.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy