Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Instanews: Další šílení rodiče! Tomáš Klus obouvá osmiletou dceru do podpatků

Instanews: Další šílení rodiče! Tomáš Klus obouvá osmiletou dceru do podpatků
Zdroj: Profimedia / Se souhlasem Tomáše Kluse
Instagram

Tomáš Klus (34) fotí svoje osmileté dítě navlečené do sexy podpadků a fanoušci jásají, že na holčičku už musí letět chlapi. Marta Jandová (47) se při po hledu na noční oblohu zděsila, že zahlédla UFO a Lucie Borhyová (43) prý mění svého Reye za klokana.

Marta viděla UFO

Zpěvačka Marta Jandová (47) se při pohledu na noční oblohu docela zděsila. Myslela totiž, že zahlédla UFO. Byly to ale jenom Muskovy hvězdné vláčky. Žádný Vetřelec vs Predátor se nekoná.


Rozpálená kůže

Půvabná Tereza Kerndlová (34) si trochu zaprovokovala na své staré pergole v sexy župánku. Pergolu mění, brzo se tak můžeme těšit na nové fotky zpěvaččina bydleníčka.


Klokan a Lucie

Krásná moderátorka Lucie Borhyová (43) si našla nového kamaráda. Nebo spíš platonickou lásku. Klokan z pražské zoo na ni totiž hledí skutečně zamilovaně. Sama Lucka zavtipkovala, že vačnatec vyšoupne z moderátorského křesla i Reye (46).

Otec roku

Emma Smetana (33) není jediná, kdo se postaral o pořádný skandál svými výchovnými metodami. Písničkář a bohém Tomáš Klus (34) pořídil narozeninové foto svojí dcery Josefíny (8). V sexy podpadcích. A fanouškům to kupodivu nevadí a ještě žertují, že na dítě už musí letět chlapi.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy