Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Influencer Freescoot: Po transplantaci vlasů a nasazení nových zubů řeč o zvětšení chlouby

+ Dalších 7 fotografií

Známý influencer Jakub Smrek alias Freescoot se změn rozhodně nebojí. Nejdříve absolvoval transplantaci vlasů, nyní si nechal nasadit zirkonové korunky na zuby, jak se pochlubil eXtra.cz. Účastník Like House 2 se pochlubil nejen výsledkem úsměvu jak z reklamy, ale promluvil o plánech do budoucna “zvětšení péra coming”. A jaké sklidil reakce na nové, křišťálově bílé zuby?

Pokud se jedná o soukromí, Jakub Smrek alias Freescoot je sdílný jako téměř nikdo. Na svých sociálních sítích sdílí zkrátka vše - od každodenních záležitostí po vztahy nebo věci, které jsou pro ostatní tabu. I v pořadu Extra Host mluvil influencer naprosto otevřeně a rozpovídal se například o svých zkušenostech s drogami. Záznam rozhovoru si můžete pustit v náhledovém videu. Jinak tomu není ani v případě estetických zákroků, kterými se převážně muži příliš nepyšní a i ženy je mnohdy skrývají.

Freescoot podstoupil několik estetických zákroků

Zatímco někteří se snaží o nedokonalostech, které je tíží, vůbec nemluvit, Jakub je přímým opakem. Otevřeně mluvil o své první cestě do Istanbulu, kam zamířil kvůli transplantaci vlasů, a jinak tomu nebylo ani nyní, když se rozhodl pro nasazení zirkonových korunek na zuby. “Důvodem, proč to tolik zveřejňuji na sociální sítě, je to, že hrozně moc lidí svoje 'problémy' tají a je pro ně tabu o nich mluvit. Chlapi se navíc třeba stydí. Úplně zbytečně, protože v dnešní době to je naprosto normální,” sdělil redakci eXtra.cz.

Reakce lidí jsou rozporuplné

Další ze zákroků má již za sebou a jak se zdá, s výsledkem je více než spokojený. Pochlubil se jím nejen na svém Instagramu. Reakce lidí jsou rozporuplné: zatímco některým se finální výsledek líbí, jiným se zdá naprosto nepřirozený. Jakub je ale nadšený a to je nejdůležitější.

Někteří se také ptají, co přijde příště, a Jakub s humorem nadhazuje, že další na řadě je zvětšení penisu. "Zvětšení péra coming," napsal influencer. Na důvody, které by ho vedly k tomuto zákroku, se tentokrát ptát nebudeme.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy