Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Ifko od Charlotte Štikové nestačí zírat: Po rozchodu ho uhání nenáviděná tchyně Monika

Monika Binias, Ifko od Štiků a Charlotte Štiková.
Zdroj: profimedia, koláž eXtra.cz
+ Dalších 5 fotografií
ZLOM

Jen chvíli poté, co se Monika Binias (49), bývalá hlava rodu Štiků, dozvěděla, že její dcera Charlotte (25) po pěti letech vztahu už nerandí se sympatickým Slovákem Ifkem, dostal mládenec od neoblíbené tchyně záplavu zpráv a telefonátů. „Nechápu, o co se snaží,“ řekl udiveně eXtra.cz.

Monika Binias: Blokáda nepadla

S bývalou podnikatelskou manželkou a dnes ženou hokejisty Monikou Binias se v rodině nebaví prakticky nikdo. Obě její dcery, Charlotte i Ornella, a jejich otec a exmanžel Moniky Michal se rozhodli, že se zcela odstřihnou od této ženy, kterou i diváci reality show Štiky označovali za „hádavou, nenávistnou a panovačnou“.

Léta spolu nemají žádný kontakt, a proto expřítel mladší ze sester nestačil zírat, když ho po zprávách v médiích o rozchodu začala usilovně nahánět.

Psala mi, jak se mám, co se stalo a asi dalších deset zpráv a měl jsem od ní i nějaké nepřijaté hovory. Samozřejmě já totální ignor. Všiml jsem si jen, že tam na Charlotte nějak útočila. Bylo tam také, jak čekala, že to mezi námi skončí, a podobně. Ale samozřejmě jsem jí vůbec neodepisoval,“ řekl eXtra.cz Ifko.

Obvinění

Zajímavé na tom je, že před pár lety Ifko eXtra.cz popsal situaci, v níž ho měla tchyně chtít údajně svést.

„Charlottka byla s mámou na nějaké oslavě, na které zůstala déle. Monika dorazila domů nad ránem trošku opilá a chtěla po mně sex. Říkala mi hlouposti, jako že si chce užít, tak jsem ji poslal pryč. Když pak zjistila, že u mě nemá šanci, změnila se a začala na mě útočit,“ tvrdil mladík.

To si ale kontroverzní matka rodu tehdy nenechala pranic líbit. Zprávy sice nevyvrátila, ale zaútočila na zeťáka. „Že jsem dávaná dohromady s kostrou, bývalým feťákem, bezďákem a těžkým alkoholikem se shnilýma zubama… Gratuluju, český bulváre,“ napsala v té době na Instagram.

Ifko se bránil tím, že jen zneužila informace o rakovině a chemoterapiích, po kterých má se zuby problémy.

Dcera si přisadila

Jenže i Charlotte svému partnerovi slova o touhách matky věřila. „Když byl jednou Ifko doma sám, přišla za ním a šla si mu lehnout do postele. Ptala se ho, jestli by s ní nebyl, že ho chce. Při natáčení Štik si ho taky vzala stranou a povídala mu, že by se na mě měl vykašlat: ‚Stejně si myslím, že my dva k sobě patříme,‘ tvrdila mu. Schválně před ním opakovaně chodila i nahatá, jen v průhledné košilce,“ vzpomínala mladší dcera Moniky, která je nyní vdaná za hokejistu Petra Biniase. Ten je o 24 let mladší.

Kromě těchto obvinění dvojice o Binias tvrdila, že když u ní žili, museli jí odevzdávat oba prakticky celé výplaty, a údajně si vymýšlela stále další a další platby, aby je připravila o veškeré peníze. Bylo to dost šokující svědectví.

Ifko: Nezradím

Ifko má s tchyní své zkušenosti a v jejich světle si nejspíš říká, jestli se tchyně nechtěla chopit příležitosti. Její urputné snahy o kontakt ho proto těžce pobavily.

„Nemám slov. Asi to o ní něco vypovídá. Po tom, jak se k nám všem chovala, se zničehonic jen tak ozve, jako by se nic nestalo. Psala mi: ‚Ty se mnou nemluvíš? Nechápu proč. Můžu se tomu jenom smát. Stále dokola to zkouší, ale marně. I kdybychom se s Charlottkou bůhvíjak zle rozešli, nikdy bych se nestal spojencem této paní,“ dodal Ifko.

Po vydání článku se Monika Binias ozvala redakci a veškerá obvinění Ifka odmítla. Prý zetě nikdy nesváděla. Zároveň ho obvinila z porušení listovního tajemství, prý slovo od slova přes eXtra.cz šířil jejich vzájemnou komunikaci (viz předchozí odstavec), jedním dechem ale také uvedla, že tato komunikace neměla vůbec proběhnout…

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy