Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Hvězdy, ze kterých se vyklubali násilníci: Z napadení žen byl obviněn Hoffman, Spacey i Brand

Hollywoodští násilníci, obvinění ze sexuálního napadení.
Zdroj: koláž eXtra.cz/Profimedia
+ Dalších 12 fotografií
Násilí

Mezi hollywoodskými herci se skrývá nejen plno talentovaných krasavců, ale také násilníků, kteří v minulosti čelili různým obviněním z útoků na ženy. Redakce eXtra.cz připravila seznam těch nejznámějších tváří, se kterými by si patologické chování spojoval málokdo. Několik z nich zveřejnil například i web She Knows.

Ze sexuálního obtěžování byly obviněny tisíce mužů, i včetně hollywoodských celebrit, které moc dobře znáte. Nejnověji se obvinění pojí s bývalým manželem Katy Perry, hercem Russellem Brandem. Redakce eXtra.cz připravila malý přehled dalších dobře známých celebrit, které čelily obvinění ze znásilnění.

Russell Brand měl být v době páchání násilných činů na vrcholu slávy. Napadnout měl nejméně čtyři ženy. Kromě natáčení filmů působil také v televizi Channel 4, která nyní ještě společně s The Times a dalšími listy zveřejnila reportáž o čtyřech obětech, jež byly údajně hercovým terčem. Jedna z nich měla být ještě panna, když ji v šestnácti letech Russell údajně znásilnil. Herec však útoky popírá, jak informoval web Daily Mail.

Jonah Hill

Russell není ale jediný obviněný. Ze sexuálního napadení byl nařčen například i Jonah Hill. Herec, který se proslavil filmem Jump Street 21, kde si zahrál po boku Channinga Tatuma. Hill byl údajně hrubý ke své bývalé přítelkyni Sarah Brady. Když jí bylo 16 let, Jonah ji prý přirazil ke stěně a násilně jí strčil jazyk do krku. Hillovi právníci ale obvinění odmítli.

Conor McGregor

Dalším obviněným byla hvězda UFC Conor McGregor. Po zápase ve finále NBA měl znásilnit dívku na veřejných záchodech, jak píše web She Knows. Podle dokumentů byla žena bezpečnostním personálem na stadionu oddělena od přítele a vstrčena na pánskou toaletu. Žena ho však po chvíli měla udeřit loktem a díky tomu utéci.

Bill Cosby

Komik Bill Cosby podle amerického soudu napadl náctiletou v roce 1975. Čtyřiaosmdesátiletý Cosby se k soudu osobně nedostavil a obvinění odmítá. Oběť Judy Huth měl pozvat do sídla Playboye, když jí bylo 16 let a jemu 37. Porotcům řekla, že ji vzal za ruku a pak se s její vynucenou pomocí sám ukájel. Bill u soudu uvedl, že si na dotyčnou nepamatuje.

Dustin Hoffman

V roce 2017 byl Dustin Hoffman obviněn ze sexuálního napadení a obtěžování. Obvinilo ho celkem sedm žen, včetně dvou mladých dospívajících, kterým v té době bylo méně než 18 let. Držitel Oscara se poté za své chování omluvil.

Kevin Spacey

Slavný herec Kevin Spacey byl v květnu roku 2022 obviněn ze čtyř případů sexuálního napadení tří mužů, v listopadu přibylo dalších sedm obvinění. K incidentům podle prokuratury došlo v letech 2001 až 2013. Spacey všechna obvinění odmítl.

Další hollywoodští herci, kteří čelili obviněním ze sexuálního napadení, jsou například Woody Allen, Armie Hammer, Ben Affleck, Sylvester Stallone a mnoho dalších.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy