Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Hvězdy filmů pro dospělé Dellai Twins: Po natáčení opravdu drsných scén jsme plakaly

+ Dalších 6 fotografií

Dvojčata Silvia a Eveline Dellai patří k nejoblíbenějším herečkám filmů pro dospělé. Obsazované jsou nejen českými, ale i mnoha zahraničnímu produkcemi. Kromě klasických videí se specializují i na hardcore scény a v rozhovoru pro eXtra.cz přiznaly, že se jim párkrát stalo, že se po natáčení psychicky složily. 

Čím drsnější, tím větší výzva

Sestry Eveline a Silvia Dellai patří k nejznámějším dvojčatům erotického průmyslu. Kromě klasických scén mají za sebou i natáčení, na která by si mnohé pornoherečky vůbec netroufly. „Zvláštní je, že já jsem tohle vůbec nechtěla dělat, ale dělám ty nejhorší věci,“ prozradila eXtra.cz se stydlivým úsměvem Silvia. „Nějak jsem se v tom našla. Ne, že by se mi to líbilo, ale řekla jsem si, že čím větší bizár, tím je to pro mě větší výzva... přitom to tak ani není,“ dodala potetovaná kráska.

„Nevím, jestli to tady vůbec můžeme říkat,“ uvedly sestry na dotaz, jaké nejbizarnější scény točily. „Tak hitem je třeba anální sex, ale v té jedné dírce je jich třeba víc... třeba tři,“ přiznala Eveline Dellai a Silvia ji doplnila, že na takové natáčení musí mít člověk mimo jiné vytrénovanou i mysl.

„Je to hodně o psychice. Je to všechno o tréninku. Člověk se na to musí připravit a nesmí být zaťatý,“ prozradila Silvia. „Hodně holek s tím má problém, jak se toho bojí, tak jsou úplně stažený,“ dodala a popsala, co je na přípravu potřeba. „Musíte se roztahovat různejma roztahovákama, hygienou a tak dále.“ Pro Eveline zase byla více stresující ta příprava než samotná akce.

Kolaps po natáčení

Co se ale stane ve chvíli, kdy se na takovou scénu připravujete, a nakonec tu bolest nezvládnete? „Stalo se to, ale to dáš prostě,“ řekla rozhodně Eveline. Zatímco Silvia stopku nikdy nezahlásila, Eveline se to jednou stalo. „Jak máte práh bolesti, tak někdy ta bolest přejde až do agresivity. V tu chvíli to cítíte celým tělem a chce se vám brečet a najednou řeknete stop a jdete pryč,“ popsala svou zkušenost Eveline.

Po adrenalinu vystoupaném na maximum se oběma sestrám stalo, že se po natáčení sesypaly. „Jo, jsou to takové pětiminutovky,“ řekla Eveline. „Ségra mi potom třeba volá a brečí... ale to mluvíme opravdu jen o těch takových hodně hard scénách,“ doplnila sestru Silvia.

„Po těch opravdu drsných scénách se někdy stává, že když to skončí, tak začnu brečet, protože to je moc. Trvá to hodně hodin, máte hlad, nic vás nebolí, to ne, ale jste vyčerpaní... ale za deset minut zase dobrý,“ vysvětlila Silvia. To, že by ale některé natáčení přesáhlo únosnou míru natolik, že by musely vyhledat odbornou pomoc psychologů, se jim nikdy nestalo.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy